Zonguldak kıyılar ne olucak hafta sonu sisteminde?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben anlamadım da ne demek oluyor bu?
-
Ben anlamadım da ne demek oluyor bu?
20 sinden sonra çok güzel günler bekliyor bizi sabırla bekleyelim hemşerim
-
20 sinden sonra çok güzel günler bekliyor bizi sabırla bekleyelim hemşerim
Eyvallah kardeşim 15 16 nasıl olacak peki
-
Eyvallah kardeşim 15 16 nasıl olacak peki
Valla o biraz sürpriz kar göreceğiz hava da da olsa örtü görürsek bize sürpriz olmuş olur bence anı yaşayalım bunda haftaiçi sistemi bundan daha iyi 20 sinden sonrası çok umut vadediyor onu da takip edelim
-
Hadi artık önümüzdeki sisteme hazırlanalım sıkı giyinin baca varsa zehirlenmelere dikkat rüzgar çok kuvvetli yarın sabahın ilk saatlerinden itibaren etkisini gösterir..
19 Ocak Bölgemiz Adına Çok Güzel Bir Sistem Olma Yolunda
Sonraki bomba 24 ocak diyelim - Kırım Efsanesi
Yine diyorum bu yıl kış karadenizin kışı olacak
-
Cerkes55 hocam son değerlendirmeni yapsan sisteme sabah giriş yapıyoruz
Saat 12 den sonra yapacağım.
-
Şu sistemler gelmeden önce Zonguldak Belediyesi şehir kameraları bölümünü bakımdan çıkarsa diyorum artık ne zamandır açılmıyor =D
-
Bartın sanki gece vakti karasal iklime dönüyor, kıyı ili olmasına rağmen gece sıcaklıkları iç kesimler kadar soğuyor bazen, pek önemsenecek bir nokta değil sadece dikkatimi çekti. Bunun sebenini bilen var mı ?
-
Bartın sanki gece vakti karasal iklime dönüyor, kıyı ili olmasına rağmen gece sıcaklıkları iç kesimler kadar soğuyor bazen, pek önemsenecek bir nokta değil sadece dikkatimi çekti. Bunun sebenini bilen var mı ?
Biraz daha iç kesimde kalıyor Bartın
-
Ama bende fark ettim son zamanlarda b.karadenize bölgesindeki illere göre oldukça soğuk ve bir kıyı şehri dediğin doğru
-
Zonguldak 5 derece şuan orası -2.5
-
Zonguldak ta santraller erdemir mahvediyor havayı çevreye göre o yüzden sıcak kalıyor
-
Karabük'te aynı şekilde Kardemir ve Marzinc yüzünden şehir merkezi çok sıcak kalıyor çevreye göre
-
- Resmi Gönderi
Zonguldak ta santraller erdemir mahvediyor havayı çevreye göre o yüzden sıcak kalıyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. -