Sürmeneyi sorayım 😅
Sana vuran deklerin haddi hesabı olmaz doğu karadeniz boşuna sormasın 😃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSürmeneyi sorayım 😅
Sana vuran deklerin haddi hesabı olmaz doğu karadeniz boşuna sormasın 😃
Mgm'nin samsuna verdiği 20 cm örtü uyarısını ben ciddiye almıyorum kuzeybatı rüzgarıyla oluşan deklerin merkeze bu kadar vuracağını sanmıyorum çukur bir şehir samsun bafra ovasıyla çarşamba ovasının arasında kaldık ve ne yazıkki yıllar geçtikçe bu çukurlaşma daha da artmaktadır.bize yıldız lazım...
Cerkes55 10cm devirirmi vakfıkebir tahminince?
Cerkes55 10cm devirirmi vakfıkebir tahminince?
5 cm olsun.
5 cm olsun.
10 yapalım yahu kütle alırım belki :D
10 yapalım yahu kütle alırım belki :D
Yok yok 5 daha iyi.850 çokta güzel değil ben 850 sıcaklığına takıldım yer sıcaklığı güzel ancak bu denli kar yağışı olacağını sanmıyorum ben güzel birikim yapacak yerleri söyledim Of-Artvin arası daha iyi ama doğu karadeniz orta karadenize göre daha iyi rakım sistemi olarakta göreceğiz bu sistemi
Yok yok 5 daha iyi.850 çokta güzel değil ben 850 sıcaklığına takıldım yer sıcaklığı güzel ancak bu denli kar yağışı olacağını sanmıyorum ben güzel birikim yapacak yerleri söyledim Of-Artvin arası daha iyi ama doğu karadeniz orta karadenize göre daha iyi rakım sistemi olarakta göreceğiz bu sistemi
hadi bakalım süprizlere açık bir sistem
Kuzey batılı dek 🤔
Cerkes55 mgm Sinop için 3.güncelleme yaptı yeniden yoğun kar ikonu koymuş yarın için. Açıkçası benim yarın için batı ilçeleri(ayancık, türkeli) ve Erfelek ilçesi haricinde pek bir şey beklemiyorum konumundan dolayı özellikle Ayancık ilçesinden beklentim çok yüksek. Merkez'e bağlı +200 yerlerde de fena olmayan örtü alacaktır. Yağış devamlılığında da problem var sanki. Ama sizin görüşlerinize de hayır demem Sinop özelinde. 😂
Cerkes55 mgm Sinop için 3.güncelleme yaptı yeniden yoğun kar ikonu koymuş yarın için. Açıkçası benim yarın için batı ilçeleri(ayancık, türkeli) ve Erfelek ilçesi haricinde pek bir şey beklemiyorum konumundan dolayı özellikle Ayancık ilçesinden beklentim çok yüksek. Merkez'e bağlı +200 yerlerde de fena olmayan örtü alacaktır. Yağış devamlılığında da problem var sanki. Ama sizin görüşlerinize de hayır demem Sinop özelinde. 😂
O zaman sana şöyle bir tüyo veriyim samsuna göre şanslı sinop.
O zaman sana şöyle bir tüyo veriyim samsuna göre şanslı sinop.
Artık yaşayıp göreceğiz Samsun'un genel şanssızlığı var.😂 Umarım bir yerde kırılır iyi yağışlar alır.
Kastamonu sahil kesimi ne olur (inebolu)
twiterden alıntıdır.
Kastamonu sahil kesimi ne olur (inebolu)
En şanslı noktaların başında geliyor