5cm olmuştur kar müthiş devam ediyor
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Biraz yağıyor duruyor. Aslında az daha uzun süreli olsa tutacak
Burdada güzel yağdi şimdi kesti yağış.
gece yakalanan Dek ler daha iyi tutar ,radar takibi bundan sonra...
-
Burdada güzel yağdi şimdi kesti yağış.
gece yakalanan Dek ler daha iyi tutar ,radar takibi bundan sonra...
Hocam yorgun girmesini bekliyorum ondan sonra karışacak hava Romanya açıklarından gelen cephe yağışlarda etkilicek
-
Yanlış tarafta mı duruyorum Gedikkaya tutmazsa merkez tutmaz bu kanıtlanmamış bir gerçektir
-
Arabalar ve Çimen’ler tutmaya başladı
-
samsun atakum rakım 200 yogun kar devam ediyor şuan fotoğraftakinden daha fazla kar var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evet an itibariyle -38 kim trof bölgemize giriş yapıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Evet an itibariyle -38 kim trof bölgemize giriş yapıyor
Kastamonu kıyısına vururmu yoğun kar yağışı
-
Ben bu sistemi çok sevdim yaw durup durup yagiyor suan inanilmaz şekilde bastirdi
-
- Resmi Gönderi
Görselleri "Tam boyuta tıklayarak atalım arkadaşlar"
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Cerkes55 hocam terme bu aksam nolur değerlendirme yapar mısınız?
-
Bu sistemi konumum adına sevmedim grapuel yağıyor doğum kara gömüldü ben sadece izliyorum olsun hayat kader işte bakalım zaman ne olacak
-
Rüzgar ve kütlelerin geliş yönü batı karadeniz adına şu ana kadarki en iyi konumda
-
Giresunda lapa lapa yağıyor kar tutmaya başladı
-