Hocam cm tahmini yapabilirmisiniz
15 cm
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam cm tahmini yapabilirmisiniz
15 cm
perşembe yazılı olacaktık karantinadayız şu an da da galiba ilk dönemi kapatacağız gibi duruyor ne kadar şanslıyım olursa coğrafya ilki 80 yeter bana 2.den daha düşük alırdım
Turuncu uyarı verdi MGM
Tahminlerimizi yavaş yavaş devletin kurumu MGM'de onaylamaya başladı yalnız çarşamba günü samsunda dahil tüm karadenize yoğun kar vermiş ben halen daha samsun merkez olarak bu uyarıyı ciddiye almıyorum.diğer şehirler hazırlanabilir.
Öğlen güncellemesi ile daha bir güzel hal aldı sanki konumum. Çarşamba gün boyu yoğun kar beni bekliyor. 😂
Zonguldak bugünden güzel bir kare
Izlanda Zonguldak skew t varmı reis
Bilgisayarda degilim
Tahminlerimizi yavaş yavaş devletin kurumu MGM'de onaylamaya başladı yalnız çarşamba günü samsunda dahil tüm karadenize yoğun kar vermiş ben halen daha samsun merkez olarak bu uyarıyı ciddiye almıyorum.diğer şehirler hazırlanabilir.
Niye hocam örtü beklentiniz yok mu samsun içib
Niye hocam örtü beklentiniz yok mu samsun içib
Yağış sorunu olabilir diye ekledi hocamız
Elimizde bir tek kaldı Ocak sonu bakalım bişeyler alabilecekmiyiz
Cerkes55 hocam Cuma Akşamı ile salı arası ordu nun kıyısı için kar yağışı bekliyormusunuz
şuan istanbula döndüm fakat tekrar gidicem boşu boşuna gitmemek için mgm kar ikonu koymamış da size bir sorayım dedim
yani yolda aksiyon olsun yol uzun malum direksiyon başında canımız sıkılıyor yolu da izleyelim