Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bekliyoruz hocam balkondan bakıyorum ışık yaka yaka geliyor😊
-
Zonguldak ve bartın'ı fena vuracak
-
Sabah saatlerinde saf kar başlar,gece saatlerin kara dönüş anı olur takip etmek isteyen bu gece sabahlayabilir.
Yok uyim ben 😆 yoksa yağmur görüyorum
-
Bekliyoruz hocam balkondan bakıyorum ışık yaka yaka geliyor😊
Foto ceksene hocam merak ettim
-
Rüzgar yıldıza döncek diyolar zonguldak a iyi geliyor mu bu rüzgar şekli Zonguldakli67
-
İnşallah Yarın Ts-Giresun maçı Ertelenmez
Merak etme ertelenseydi spor konusunda bahsederdim ki uyarıyı veriyoruz stadın orada kar bile yok yağmur hep
-
Yok uyim ben 😆 yoksa yağmur görüyorum
Rüyanda bol bol yağmur görürsün sonra 😂
-
Kar yağıyo la anaaaa 😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Rakım 560 civarı güzel yağış var Giresun Bulancak merkezden bilgi aldimda henüz yağmur varmış acaba kar ne zaman oralarada başlar
-
[
Rakım 560 civarı güzel yağış var Giresun Bulancak merkezden bilgi aldimda henüz yağmur varmış acaba kar ne zaman oralarada başlar
NE güzel yağmış öyle Ordu merkezde kky var Giresun'da da yakında dönebilir bencr kky'ye
-
NE güzel yağmış öyle Ordu merkezde kky var Giresun'da da yakında dönebilir bencr kky'ye
Yavaştan gelmeye başlamış aldım haberi😊👍🏻
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Trabzon merkez için tam olarak saat kaçta kar başlar ?
Fevzi Burak Salih61 Cerkes55 hocalarım
Öğlenden sonra akşama doğru
-
Cerkes55 hocam bu gece kar görme şansım nekadar fazla Salih hoca görürsün dedi seninde bu görüşünü alayım dedim.
-