Ahh 18-19 dan yüzümüz gülmedi 22 sinde güler inşallah🤲🏻
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kartalkaya nasıldır şuan kamera varmı oralarda
Canlı Yayın Kartalkaya - Kartal OtelKartal Otel 1978'den bu yana kayak ve snowboard tutkunlarına aradıkları konforu, kaliteyi, estetigi Köroğlu Dağlarının 2000 metre zirvesinde sunar.kartalotel.com -
Herkese iyi akşamlar
-
Giresun’da sahil yolunmuşsun tutmaya başladığı haberi var oradan geçecek sürücülerimiz dikkatli olmasını rica ediyoruz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Anlık
-
Trabzon ve çevresi için hayal kırıklığı oluyor bu sistem...
Giresun ve rizede güzel görüntüler
var , hayırlı olsun o bölgedeki arkadaşlara .
-
Kapısının önünü tahmin edemediğimiz için özür dileriz...
Benim samsundan beklentim yoktu.OLMAYACAKTA.!
Diğer iller için tahminler %80 tutmuş durumda. dediğim gibi kapısının önünü bilemediklerimiz kusura bakmasın.
-
şansa bak, yağış bi durdu yerdeki ince örtünün yarısından fazlası eridi🤦♂️😄 umarım yağışların devamı gelir.
-
Trabzon ve çevresi için hayal kırıklığı oluyor bu sistem...
Giresun ve rizede güzel görüntüler
var , hayırlı olsun o bölgedeki arkadaşlara .
Trabzonun bati ilceleri çok iyi yağdı hocam yeni bi kütle daha geliyor gibi trabzon için kirim üzerinden ve ya kafkas sistemi lazim bence
-
Cerkes55 sistem Trabzon ve çevresi hariç gayet normal ilerliyor.
Modeller, kurumlar yanılıyor bizimde yanılma payımız olsun yani.
Bi yerimizden uydurmuyoruz , verileri yorumlayıp sizlere aktarıyoruz .
Bence burdaki çoğu kişi bunun farkındadır diye düşünüyorum hocam.
-
Trabzonun bati ilceleri çok iyi yağdı hocam yeni bi kütle daha geliyor gibi trabzon için kirim üzerinden ve ya kafkas sistemi lazim bence
Birçok etken var şu durum için , şansızlık diyelim sabah ola hayrola...
-
yine fena yağmaya başladı Trabzon Beşikdüzü ❄❄
-
22sisteminde Atakum 200rakim kurtarabilir mi ?
-
22 23 sistemini kaybetsemde olur benim açımdan atmosfer adaletli davrandı en azından tatmin edici kar yağışı oldu sayılır daha şubat ayımız var kimse moralini bozmasın doğu karadeniz şubat ayını sever
-
Atakum 200rakimda fena yağıyor tutmaya basladi
-