- Resmi Gönderi
Windy kar haritası 45 50 cm kar veriyo okadar olurmu sizce
Windy kar haritası diye birşey yoktur windy modellerden herhangi birinin kar haritasını gösteriyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWindy kar haritası 45 50 cm kar veriyo okadar olurmu sizce
Windy kar haritası diye birşey yoktur windy modellerden herhangi birinin kar haritasını gösteriyor
Onu anlatmak istedim gfs ecfm 40 üzerinde kar veriyor doğruluk payı nedir Eren
ecm veya gfs ye güvenine bağlı :D windy onların kaç cm verdiğini gösteriyor yalan değil yani
Fazlası olur azı olmaz
Batı ve Orta Karadenizin Kıyı kesimlerinin iç kesimleri ve bölgenin iç kesimlerin de kar rekorları tazelenebilir dikkat edilmesi hususunda buradan uyarıyorum arkadaşları.
Macera aramak için yüksek kesimlere çıkmak isteyenler zor durumda kalabilir bilginiz olsun.
Mgm düzceye saatlik tahminde akşam saat 6 dan sonra yoğun kar yağışı vermiş doğru olabilir mi?
tüm karadeniz kıyı illerinin yüksek kesimleri +400 m üstünde en az olmak üzere +40 cm kar daha yukarı rakımlara ise 1 metreyi geçen kar yağışları görüleceği için köylerde yaşayan vatandaşlarımızıda uyarmak gerekiyor. Lütfen uyarıyı dikkate alınız akrabanız,arkadaşınız,dedeniz,neneniz her kim var ise uyaralım...
Eline sağlık Cerkes55
Konu sen ve Fevzi Burak Salih61 ve ek katkılarıyla Zonguldakli67 sayesin de cümbüş havasında Maşallah..
Tüm bölgedeki arkadaşlarımızi da unutmayalım, herkese
Başarılar,bol karlı günleriniz olsun..
tüm karadeniz kıyı illerinin yüksek kesimleri +400 m üstünde en az olmak üzere +40 cm kar daha yukarı rakımlara ise 1 metreyi geçen kar yağışları görüleceği için köylerde yaşayan vatandaşlarımızıda uyarmak gerekiyor. Lütfen uyarıyı dikkate alınız akrabanız,arkadaşınız,dedeniz,neneniz her kim var ise uyaralım...
Tüh be hocam 100m ile kaçırdık yoksa sürpriz mi 🤭
Tüh be hocam 100m ile kaçırdık yoksa sürpriz mi 🤭
😃
3. Salınım odaklansam iyi olacak :D Cerkes55
Zonguldakli67 hocam kusura bakma rahatsız ediyorum sürekli modellerden anlayamıyorum malesef son güncellemede Zonguldak kıyılarının durumu nasıl kusura bakmayın tekrardan
Zonguldakli67 hocam kusura bakma rahatsız ediyorum sürekli modellerden anlayamıyorum malesef son güncellemede Zonguldak kıyılarının durumu nasıl kusura bakmayın tekrardan
Bu geceden sonra hazırlıklı olun sabaha karşı. Belki dahada erken başlayabilir. Sıfır rakım sulu kar alır siklonik yağıştan. +100 yıkılır. Sonrasında dek işin içine girecek ve merkezde bile 25-30 cmleri görmek kaçınılmaz. Örnek olarak gacada 2 metre kar kalınlığı ölçülürse şaşırmamak gerekir.
doğu karadenizide mutlu edecek sistem gelecek. Şubatta sibirya emareleri gözükmeye başladı
Sibirya her ne kadar bizi mutlu etme olasılığı daha düşük olsada genelde bu sefer avrupaya oturan azor dolayısıyla mutlu edeceğini düşünüyorum. Bekleyelim ve görelim