Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bafra-Samsun-Kavak-Ladik-Havza-Çarşamba-Salıpazarı Hattı Bu gece Yarısına Kadar Yoğun Yağışa Hazır Olsun...
-
- Resmi Gönderi
70 cmi devirdim konumumda🌨️❄️💥
-
70 cmi devirdim konumumda🌨️❄️💥
Gözün aydın sonunda kırdın şanssızlığını
Keyfini çıkarın
-
Bafra-Samsun-Kavak-Ladik-Havza-Çarşamba-Salıpazarı Hattı Bu gece Yarısına Kadar Yoğun Yağışa Hazır Olsun...
Başladı hocam yoğun yağıyor şuan
-
Elektriksiz kaldık ya
-
Göz gözü görmeyecek şekilde yağıyor çok rahat yarım metreyi devirdik
-
Bafra çok güzel yağıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Her sene aynı terane metrelere oynanacaği biliniyor ve bir önlem yok.
-
Bazı sahil kesiminde oturan arkadaşlara söyleyeceğim şu batı karadeniz kıyıları hariç orta ve doğu karadenizin "sahil şeridi" henüz kar yağışına kavuşamadı +100 m üstü 10 cm kar ile başlıyor bende bu tarz sistemleri hiç sevmiyorum maalesef...
Benim olduğum bölgeye niye yağmıyor diyen arkadaşlar heryer aynı sadece siz değil.
Peki ne zaman buralarada kar yağacak, iyice sinir bozucu oldu bu iş(konum ordu merkez)
-
Başladı hocam yoğun yağıyor şuan
Güzel😎
-
Peki ne zaman buralarada kar yağacak, iyice sinir bozucu oldu bu iş(konum ordu merkez)
Akşam saatlerinde bekliyorum ancak sahil kesimi de samsun gibi sıkıntı çekebilir.
-
- Resmi Gönderi
Her sene kış ayında elektrik sorunu yaşıyoruz zaten. Ne doğalgaz çalışıo ne başka Bi ısıtıcı.
-
Şu ana kadar kayda değer bir kar yağışı olmadı Bolu'da. Neyse insanların yolda kalmasından iyidir. Belediyenin bir şey yaptığı yok zaten
-
Her sene kış ayında elektrik sorunu yaşıyoruz zaten. Ne doğalgaz çalışıo ne başka Bi ısıtıcı.
Kar düşer elektrik gider hafif rüzgar eser elektrik gider ısınma pert bir zaman sonra iletişim pert. Altyapıya yatırım yapmadıkları sürece bu döngü devam eder.
-