Önümüzdeki sistemde Bolu'nun durumu kar bakımından ne olacak acaba, hocalarımdan biri görürse cevap verebilir mi ?
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Giresun/Merkez de örtü olur mu? Olma ihtimali varsa cm tahmini alabilirmiyim???
-
Giresun/Merkez de örtü olur mu? Olma ihtimali varsa cm tahmini alabilirmiyim???
Bazı ilçeler için kar tatili kararı alındı Giresun merkez ise halen masada konuşuluyor önce bunu diyeyim
10+ olabilir bence
-
Bazı ilçeler için kar tatili kararı alındı Giresun merkez ise halen masada konuşuluyor önce bunu diyeyim
10+ olabilir bence
Evet, valinin kararını bekliyorum.Bakalım bu sefer bi güzellik daha yapacak mı🙂
-
GFS gibi gelirse bu sistem efsane olur
-
GIresun da yarın eğitim-öğretime devam edilecek, kar tatili kararı gelmedi.
-
GIresun da yarın eğitim-öğretime devam edilecek, kar tatili kararı gelmedi.
Sabaha kadar inanmam döner belki öğlen bile gelebilir beklenti var 😂
-
2012 Efsanesinin ardından geçen tam 10 yıl ve sinoptiği
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sistemde kastamonu sahil şeridi nasıl etkilenir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu sistemde kastamonu sahil şeridi nasıl etkilenir
Sistemin yıldızı olacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 3 saniye bakınca gökgürültüsü şimşek goruyorsun
-
Düzce nasıl etkilenir?
-
Düzce nasıl etkilenir?
Hocam şanslıyız gibi son görüntülere göre Sakarya Sinop hattı olarak
-