son yılların en etkili kar yağışını alacak batı Karadeniz kıskanmamak elde değil
ustam kastamonu sahilde ne zaman başlar yağışlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturson yılların en etkili kar yağışını alacak batı Karadeniz kıskanmamak elde değil
ustam kastamonu sahilde ne zaman başlar yağışlar
Şuana kadar Bartın için çöp bir sistem oluyor Zonguldak kadar alamadı bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak
THE_AZOR fotoğrafını attığın yağışlardan batı karadenizin iç kesimleri de etkilenecek mi acaba yoksa kıyı kesimlerle mi sınırlı kalacak ? Bu aralar hocalarımız meşguller sanırım sorulara pek fazla cevap alamıyorum
sahilden 50 km kadar etkisi fazla olacak sonrası mesafe arttıkça azalır
Şuana kadar Bartın için çöp bir sistem oluyor Zonguldak kadar alamadı bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak
Daha başlamadı orası için sistem
Samsunda yoğun kar yağışı devam ediyor 20CM kar var
Daha başlamadı orası için sistem
Zonguldak ile Bartın arasında 1 saatlik bir mesafe var Zonguldakta başladıda Bartında mı başlayamadı Zonguldak gibi iyi kütle yakalayamadı sanırım bana göre bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek 😂
sahilden 50 km kadar etkisi fazla olacak sonrası mesafe arttıkça azalır
Bolu'nun merkezi etkilenir o zaman. Teşekkür ederim cevabınız için
Yarın akşamdan itibaren bartın-sinop hattında ki kıyı ilçeler mart ayı rekoruna koşabilir
Yağış hafifledi 1-2 saattir bekliyoruz
Zonguldak'ta okulların bu saate kadar tatil olmamasından kim sorumluysa görevinden alınmalıdır şu tabloyu zaten meteorolojide biliyor uyarısını yapıyor ancak harekete geçilmiyor.
Yağış hafifledi 1-2 saattir bekliyoruz
Sizde güneş açtı mı ? Bir de açtıysa güneş vurunca karda erime oluyor mu ?
Sizde güneş açtı mı ? Bir de açtıysa güneş vurunca karda erime oluyor mu ?
Güneş açmıyor fakat yağış durduğu zaman ufak erimeler var yalnız şuan -1 dereceyiz beklenenden soğuk gidiyoruz gibi geldi bana
Bugünden güzel bir kare
Güneş açmıyor fakat yağış durduğu zaman ufak erimeler var yalnız şuan -1 dereceyiz beklenenden soğuk gidiyoruz gibi geldi bana
Burda arada bir güneş açıyor,kar yağmasına ve hava -3 civarı olmasına rağmen kar tutmuyor.1 cm kar var sadece. İlginç.