Burda arada bir güneş açıyor,kar yağmasına ve hava -3 civarı olmasına rağmen kar tutmuyor.1 cm kar var sadece. İlginç.
Bolulu kardeşim bile kara doyamamış hala demekki bizde doymamakta haklıyız 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurda arada bir güneş açıyor,kar yağmasına ve hava -3 civarı olmasına rağmen kar tutmuyor.1 cm kar var sadece. İlginç.
Bugünden güzel bir kare
Memleketimin gözünü seveyim muazzam bir görüntü
Bağımlılık gibi birşey bu. Bir kez yağdı mı daha fazlasını istiyorsun . Ama şaka bir yana, Allah'a çok şükür ocak ayında istemediğim kadar kar aldım. 15 güne yakın yerden kalkmadı.
Zonguldak'ta okulların bu saate kadar tatil olmamasından kim sorumluysa görevinden alınmalıdır şu tabloyu zaten meteorolojide biliyor uyarısını yapıyor ancak harekete geçilmiyor.
Sinop'ta da sadece taşımalı eğitime ara verildi özellikle Ayancık'ta sabah 15 20 cm kar da okula gitti çocuklar sonrasında öğlen tatil yaptılar. Göz göre göre gelen bir şey. Özellikle sel ve kar ile ilgili afetler en tahmin edilebilir ve önceden önlem alınabilitesi olan afetler.
10 cm birikim oldu şu saate kadar bakalım devamında ne olacak
Son uydu görüntüleri
Vortex geliyaa :memnunseytan:
Sevgili arkadaşlar Allah aşkına biri cevap verirmi trabzonda kar yağmayacakmı sahilde sıfır kar var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Son uydu görüntüleri
Ben anlamıyorum bu uydu görüntüsü ne anlatıyor bize neyi gösteriyor. Ek olarak Sinop için yağış kesilmiş de kesilmiş galiba dünkü ve önceki günkü verdiği yağışta eser yok.
Ben anlamıyorum bu uydu görüntüsü ne anlatıyor bize neyi gösteriyor. Ek olarak Sinop için yağış kesilmiş de kesilmiş galiba dünkü ve önceki günkü verdiği yağışta eser yok.
Bartın kastamonu gömülür diyor
Yaklaşıyor kütle
Bartın kastamonu gömülür diyor
Hadi bakalım inşallah 😂
Vortex geliyooo
Kastamoni inebolu sabah öğlene kadar yağdı sonra hiç yağmadı
Aralıksız kar geliyor mu gerçekten birde gece