Efsane kütle var tepemizde nerdesiniz batı karadeniz kıyıları
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Şu an zonguldak açıklarındaki büyük kütle bahsedilen vortex'in yağışı mı ?
-
Başladıkk
-
- Resmi Gönderi
Asıl yağış batı karadeniz sahilleri için gece 3 de başlayıp cumartesi akşamına kadar çok aşırı bir kar yağışı olacak. Tedbirli olunmalı. Zonguldak, bartın, Kastamonu, Sinop💥
-
Hava kızıl çok iyi kar yağacak gibi gerçekten
-
- Resmi Gönderi
Hava kızıl çok iyi kar yağacak gibi gerçekten
Çok karmaşık Poyrazla geliyor, yıldızla aşağı ittiriyor, karayelle vuruyor. Bu şekil sabaha kadar yağsın merkez bile 20 cm
-
Çok karmaşık Poyrazla geliyor, yıldızla aşağı ittiriyor, karayelle vuruyor. Bu şekil sabaha kadar yağsın merkez bile 20 cm
Aynen şu yağışa tipi yakışırdı abi
-
- Resmi Gönderi
Aynen şu yağışa tipi yakışırdı abi
Zaten tipi yağıyor üle😅
-
bir bizim vali iyi sanırım tutmayan karda tatil yaptık yollar tutmadı okul saatlerinde 4-5 gibi tuttu o da araba geçince kayboldu yani karsız kar tatili nasıl olur gördük
-
bir bizim vali iyi sanırım tutmayan karda tatil yaptık yollar tutmadı okul saatlerinde 4-5 gibi tuttu o da araba geçince kayboldu yani karsız kar tatili nasıl olur gördük
yapsalar bir dert yapmasalar bir dert mesela bugün zonguldak okul saatinde öyle bir bastırmış ki her yerde çok tutmuş meteorolojinin sapma payı artık çok az ondan tatil yapmaları gerekiyor tahminle bile bence
-
2 saatte 45 cm kar yağdı abartısız bu yaşıma kadar gördüğüm en iyi blizzarddi unutulmaz bir gece oldu
-
İyiki uyumadim çok güzeldi darısı göremeyenlere inşallah
-
Sevgili arkadaşlar Allah aşkına biri cevap verirmi trabzonda kar yağmayacakmı sahilde sıfır kar var
Dün yazmıştım akşam saatlerinden sonra trabzon ve doğsundan balsiyavcak diye... konumumda etkili kar yağışı geceden itibaren devam ediyor.
Trabzon merkezde şuan etkili bir yağışı olması lazım.
-
3-5 cm kar yağmış altı ise buz buz. Yine uzun zamandır olmayan bir şeyi mart da görüyorum. Çok güzel de kütle geliyor sapma olmazsa.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sonunda arzuladığımız sağlam örtüyu aldık, gece çok iyi yağmış ve yağmaya devam ediyor
-