Sochi dolaylarından gelen kütle Sinop'u teğet geçecek mi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Sochi dolaylarından gelen kütle Sinop'u teğet geçecek mi
Bugün yağış tam vaktinde durdu bir kaç saat daha devam etse olası felaket. Ayancık, Türkeli arası trafik bir süre kapatıldı bu ilçelerin köy yollarında çökmeler vs olmaya başlamıştı.
-
Dilek Kocabaş - İncedere Çayı taştı dükkanları sel bastı | By Dilek | İncedere Çayı taştı dükkanları sel bastı1.668 views, 16 likes, 0 loves, 29 comments, 43 shares, Facebook Watch Videos from Dilek Kocabaş: İncedere Çayı taştı dükkanları sel bastıwww.facebook.com
-
- Resmi Gönderi
Batı ve Orta Karadeniz'in İç kesimleri ile İç Anadolu'nun Kuzeydoğusunda Kuvvetli Sağanak Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
Batı Karadeniz'in (Bolu, Düzce, Karabük, Çankırı illeri ile Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Sinop'un iç kesimleri) ve Orta Karadeniz'in (Tokat, Amasya illeri ile Samsun, Ordu ve Giresun'un iç kesimleri) iç kesimleri ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda (Ankara ve Yozgat'ın kuzeyi ile Sivas çevreleri) 29.06.2022 Çarşamba günü beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
29.06.2022 09:00-29.06.2022 19:00
-
Dışarıda çok fena sağanak yağış var göz gözü görmüyor. Pencereler ve cam balkonun içieriye su aldığı 3. Yağmur oldu bu sene. Hiç bukadar aşırı yağışlar görmemiştim geçen sene.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Düzce merkez olarak 3 gündür susuzuz Allah yardımcımız olsun daha da geleceği yok gibi..
-
bolu kışında öyleydi bu sene şehir merkezi 70 cm kar almıştı. + 5 10 15 cm yağan ekstra karlarda cabası Bu süreç yazında aynı şekil devam ediyor.
-
- Resmi Gönderi
Düzce merkez olarak 3 gündür susuzuz Allah yardımcımız olsun daha da geleceği yok gibi..
Allah yardım etsin,susuzluk gerçekten de büyük sıkıntı.
İnşaallah tez zamanda gelir.
-
6 gün oldu bugün 2 saatliğine verdiler sadece kestiler yine çok zor susuzluk gerçekten hiçbir şeye benzemiyor Allah yardımcımız olsun
-
- Resmi Gönderi
6 gün oldu bugün 2 saatliğine verdiler sadece kestiler yine çok zor susuzluk gerçekten hiçbir şeye benzemiyor Allah yardımcımız olsun
Haydi bakalım buyur burdan yak
Ne menem bir arıza veya ne gibi bir sorun bu kav gündür yapılamıyor?
Allah yardım etsin gerçekten de çok zor suszluz hayatı devam ettirmek, ihtiyaçları karşılamak.
Peki nerelerden temin ediliyor? Belediye tankerler mı yolluyor yoksa doğal su kaynakları, çeşme,varsa yakın köylerden mı şu alıyorsunuz?
Tekrar geçmiş olsun, Allah yardım etsin abim.Uzuldum gece gece
-
Allah yardımcınız olsun bluesnowflake_1 kolay değil tabiki büyük zorluk,eziyet.Susuz hiç bir şey olmuyor.Cabuk biter inşaallah bu sıkıntınız hocam, üzüldüm bende .
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu kalsın bi burda :D kışın bakıcam böyle bir snoptik olacakmı modellerde tutarı hiç yok denilecek yüzdede ama görüntü muhteşem -16 Bulut tepe sıcaklığı 850hpa :coksıcak:
-
- Resmi Gönderi
Batı Karadeniz'de de yağışlar olacak yarin
-
Batı Karadeniz'de de yağışlar olacak yarin
Dün akşamüstü fena fırtına vardı bolu'da. Birazdan yine fırtına başlayacak
-