- Resmi Gönderi
Zonguldak'ta yarın kar beklenmiyor neden etsin ki ayrıca bu sistemde rüzgarın yönü poyraz olacağından benim çok bir beklentim yok Zonguldak'a
Tedbir amaçlı olabilir. Fırtına ve kuvvetli yağış ön gördü meteotoloji
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldak'ta yarın kar beklenmiyor neden etsin ki ayrıca bu sistemde rüzgarın yönü poyraz olacağından benim çok bir beklentim yok Zonguldak'a
Tedbir amaçlı olabilir. Fırtına ve kuvvetli yağış ön gördü meteotoloji
Çok Üzgünüm 04.17 de Meydana 7.7 Şiddetindeki Depremden dolayı hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük 2.Depremi olarak kayıtlara geçti.
1.Deprem 1939 Erzincan Depremi (7.9)
Allah Yardımcınız olsun.
Cok yogun yagıyor hastaneden geldim bastırdı 15 dk da beyazladı hala devam ediyor şükürler olsun 7 Şubat geçte olsa kar gördük bu senede
Cok yogun yagıyor hastaneden geldim bastırdı 15 dk da beyazladı hala devam ediyor şükürler olsun 7 Şubat geçte olsa kar gördük bu senede
Karadeniz üretmeye devam ediyor sence güzel bir dek yakalar mı Kilimlide hiç kar yok şuan yerlerde birazcıkta olsa moral olurdu moralimiz çok bozuk
Giresun Merkez bulunduğum konum için seyirlik güzel kar yağışı mevcut
Zonguldak Kilimli'de kar etkisini arttırdı 15 dakikada yerde örtü oluştu bile böyle devam ederse 10 cmler görülebilir kar şuan çok yoğun
Kütlelerin arası çok açık 8 Şubat 2020 sistemine benziyor bu sistem belki de daha kötü ondan
Rakım 90 21. 00 sonrası kar başladı 23. 00 sonrası etkisini artırdı 5-7 cm birikim oluştu etkili yağmaya devam ediyor.
Dün sabah 10 cm kar vardı öğlene kadar yarıya yakını erini öğlenden akşam 10'a kadar kuvvetli kar yağdı diğer yandan eridi. Bir yanda eriyip diğer yandan yağan kar gece 15+ cm idi.
Cerkes55 hocam orta vadede neredeyse tüm modeller mutabık