- Resmi Gönderi
hala elektrik yok bizde şuanda yağış devam ediyor
Geçmiş olsun abim,Allah afetinden korusun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhala elektrik yok bizde şuanda yağış devam ediyor
Geçmiş olsun abim,Allah afetinden korusun
hala elektrik yok bizde şuanda yağış devam ediyor
Geçmiş olsun.
Gfs gece güncellemesi batırmış
Gfs Samsun diyagramı.
Orta ve Doğu Karadeniz dikkat özellikle orta Karadeniz devasa bir bomba siklon tüm kuzey kıyılarımızı etkisi altına alacak cumartesi doğu Karadeniz föhn batı bölgelerimiz lodos şeklinde rüzgar bekleniyor ardından havanın soğuması ile birlikte saate 110-130km esen rüzgar hamleleri görülebilir iç kesimler içinde geçerli. Yağışlar giresun dan hopaya kadar kuvvetli. Bir şeyin altını çizmek istiyorum 27-28 Kasım dikey hava hareketleri doğu Karadeniz'de kuvvetli görünüyor havada da olsa kar yağışı veya grapuel görme olasılığı var Giresun'un doğusu ve Hopa hattı. Ardından yağmura çevirerek yağış devam edecek 800-400rakım üstü yoğun kar olur şu görüntüde.
Yaylaları demiyorum zaten oralar tatmin karı zaten geçtiğimiz sistem aldı almaya devam edecek.
Benzer durumu geçen sene yaşamıştık dikey hava hareketleri kuvvetli ydi ve bazı bölgelerden kar yağışı haberi almıştık. 850hpa -1, -2 olmasına rağmen.
Orta ve Doğu Karadeniz dikkat özellikle orta Karadeniz devasa bir bomba siklon tüm kuzey kıyılarımızı etkisi altına alacak cumartesi doğu Karadeniz föhn batı bölgelerimiz lodos şeklinde rüzgar bekleniyor ardından havanın soğuması ile birlikte saate 110-130km esen rüzgar hamleleri görülebilir iç kesimler içinde geçerli. Yağışlar giresun dan hopaya kadar kuvvetli. Bir şeyin altını çizmek istiyorum 27-28 Kasım dikey hava hareketleri doğu Karadeniz'de kuvvetli görünüyor havada da olsa kar yağışı veya grapuel görme olasılığı var Giresun'un doğusu ve Hopa hattı. Ardından yağmura çevirerek yağış devam edecek 800-400rakım üstü yoğun kar olur şu görüntüde.
Yaylaları demiyorum zaten oralar tatmin karı zaten geçtiğimiz sistem aldı almaya devam edecek.
Benzer durumu geçen sene yaşamıştık dikey hava hareketleri kuvvetli ydi ve bazı bölgelerden kar yağışı haberi almıştık. 850hpa -1, -2 olmasına rağmen.
Özellikle Pazar günü!
Eline sağlık Sibirya T.Y.B(GUGUL) ustam👏
Son durum rüzgar hamleleri hızlandı konumumdaIMG_1248.png
karadeniz ruzgar lehimize dondu.
karadeniz ruzgar lehimize dondu.
abi sen taşındınmı?
abi sen taşındınmı?
Günümüz seyyahlarından
abi sen taşındınmı?
yok ben kar icin duzceye geldim 2 gun once 1 gunde izin yazdirdim pazartesiye nolur nolmaz diye.
Günümüz seyyahlarından
sabaha ustadimiza sevgilerle yazisini arabanin caminda yaziyorum.
boluda kar yagisi baslamis