Sarkıtlar dikitler oluşur don olayları da olur yarın sabah
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
şu cılız sistemlere ayar oluyorum abi 3 4 tane cılız sistem yerine 1 tane baba sistem yeter kış ayına
-
Giresun / Merkez Gedikkaya mevkii yoğun kar yağışlı şu an
O kadar uzağa gitmeye de gerek yokmuş
-
Sonundaaa hani ig ye atmamışın video 😂
attım ama şu an ondan eser yok 😁
-
Nem seviyesi baya düşük
-
Senden son bir şarkı istiyorum sadece son bir şarkı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sabaha kadar ihtimal var erken saatler 6-7 ye kadar
-
Ukrayna wrf güzel gösteriyor yağış durumlarını aslında ama site bozulmuş sanırım Karadenizden görünürdü belki
-
ECWMF Sağlam gömdü yine milli tarihlerde severiz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dek şelalesi
-
Burada ben 2021 Ocak ortası sistemi görüyorum metrelik oldugumuz sistem valla yanlış görmüyorsam tabi daha erken bakalım iki üç güncelleme daha bakalım
-
Ya Allah Bismillah Allahu Ekber o neymiş öyle yaa Semih Ö. inşallah gelir inşallah
-
Ya Allah Bismillah Allahu Ekber o neymiş öyle yaa Semih Ö. inşallah gelir inşallah
Aradığımız bomba sistem bu işte
-
Ben var mıyım 🤣
-