Saadet e bn sormuştum modellik falan yapiyonmu diye imza bile istemiştim☺️
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Saadet e bn sormuştum modellik falan yapiyonmu diye imza bile istemiştim☺️
Ben yapıyorum
-
- Resmi Gönderi
Ben yapıyorum
Kaç modelsin?
-
Kaç modelsin?
2005 ama dizelim hemen ısınamıyorum
-
Saadet hakkını helal et bugün sana çok yüklendim☺️ herkese iyi gclr
-
10 Ocak 2024 tarihinden önce Karadeniz kıyılarına Genellikle Orta Ve Doğu Karadeniz Olarak Söyleyelim Kar Beklentim Yok Ocak Son 20 Gün Sistemler ile Geçecek ve En Az 1 Ciddi kar yağışı beklentimiz var.
Herkese merhaba
Aralık son haftasından itibaren modellerde görünen devasa -20 lik soğuk çekirdek bizleri hop oturtup hop kaldırsa da ben kendi çevrem olsun bu denli bir soğuk hava beklemediğimi söylemiştim. Nitekim kendi bölgemiz için 850 hpa da -10 luk bir soğuk beklentim vardı gerçekleşti ancak batı Karadeniz bu sistemin yıldızı olur demiştim burada yanıldım iç kesimleri tatmin edici kar alsa da giresunun dogusu ile artvine kadar olan sahillerin içinde en sürprizi trabzon yaptı.yüksek kesimler için tüm doğu Karadeniz'de güzel kar yağışları oldu.yaylalarda yollar kapandı. Samsun ise maalesef rüzgarın azizligine uğradı merkez daglara bile yağmadı. Öyle yada böyle 2024 yılının en soğuk gününü geçirdik. Benim bir diğer sistem beklentim tarih olarak sapma payı ile birlikte 28 ocak 4 Şubat arasında gerçekleşme ihtimali var yine bu denli bir soğuk hava dalgası bekliyorum yine bize kazık atarmı onu hep beraber göreceğiz ancak bu kaçırdığımız soğuk gerçekten beni çok sinirlendirdi maalesef şimdi biraz bekleme zamanı
-
- Resmi Gönderi
İyi geceler, merhaba Cerkes55
Eline emeğine sağlık ustam 👏
-
Atmosfer Şans İşidir
Basınç dizilimleri ile alakalıdır eger bu basınç dizilimleri bize yarıyorsa zaten soğuklardan kaçamayız ama yaramıyorsa istediğimiz kadar burada tartışalım getirtemeyiz.
İyi geceler ustam Whisper
-
- Resmi Gönderi
İyi geceler Cerkes55 hoşgeldin, ellne sağlık kardeşim.
-
İyi geceler Cerkes55 hoşgeldin, ellne sağlık kardeşim.
merhaba hocam senin hayrat ile ilgili bir gönderini gördüm orayla ilgili bir bağlantın varmı
-
- Resmi Gönderi
merhaba hocam senin hayrat ile ilgili bir gönderini gördüm orayla ilgili bir bağlantın varmı
Bağlantım şöyle iş arkadaşımın tanıdıkları var, onlardan gördüm kar yağışı ve örtü olduğunu onun için yazdım. Sen Çankırı Çerkeş'li misin?
-
Bağlantım şöyle iş arkadaşımın tanıdıkları var, onlardan gördüm kar yağışı ve örtü olduğunu onun için yazdım. Sen Çankırı Çerkeş'li misin?
Yok benim bir tarafım Çerkes yani kafkasya bir tarafımda of hayrattan görünce sormak istedim
-
6.30 7 gibi eksi 5 eksi 6 ya ulaşacak gibi hissedilen sıcaklıgında maşallahı var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sistemin sonuna geldik 😅
-