5-6-7 Şubat'ta görünen sistem orta ve doğu karadeniz sahil kesimine kar yapmaz samsun hava da görür ancak kar görmek isteyen iç kesimlere akın etsin sahil için Şubat 15 inden sonra şartlar el veriyor
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
5-6-7 Şubat'ta görünen sistem orta ve doğu karadeniz sahil kesimine kar yapmaz samsun hava da görür ancak kar görmek isteyen iç kesimlere akın etsin sahil için Şubat 15 inden sonra şartlar el veriyor
Bu kış sahilin kar görme şansı yok. Şubat 15'ten sonra zaten hava toparlanıyor. Sıcaklık kademe kademe artışa geçiyor. Kış keşke uzasa da mart nisanı da kış olarak yaşasak. Böyle bir ihtimal şu anlık yok.
-
- Resmi Gönderi
Bu kış sahilin kar görme şansı yok. Şubat 15'ten sonra zaten hava toparlanıyor. Sıcaklık kademe kademe artışa geçiyor. Kış keşke uzasa da mart nisanı da kış olarak yaşasak. Böyle bir ihtimal şu anlık yok.
Veri paylaşır mısınız ? Merak ettim yorumunuzu hangi verilere göre yaptınız.
-
Veri paylaşır mısınız ? Merak ettim yorumunuzu hangi verilere göre yaptınız.
Verisi cemreler düşüyor demek olur. 😂
-
- Resmi Gönderi
Verisi cemreler düşüyor demek olur. 😂
Kaynağından az çok eminim de merak ettim yine de
-
Dostum seni de anlıyorum bu sene yapılan tüm tahminler %70 herkesi yanılttı ki tahmin yapanlarda bu duruma şaşırdı. Hava şartları, basınç dizilimlerini sonuçta insanoğlu yapmıyor. Bizler verilere göre konuşuyoruz burada sallamasyon bir durum söz konusu değil. 15 Şubat'tan itibaren kutup bölgesindeki soğukların bölünmesi söz konusu ancak bölünme konusu bizim ülkemize yarar mı bence çokta etkisi olmamıştır bize etki eden kısım yer değiştirme kısmıdır ama yinede en şanslı bölgenin önümüzdeki süreçte orta ve doğu karadeniz olacağı %60 şuan bekleyip göreceğiz bu gözler 1 Nisan'da kar görmüş tabi ocakta yağan kar gibi olmuyor ümit kesmemek gerekiyor ama şunu da unutmayın küresel ısınmanın etkilerini her sene daha fazla hissedeceğiz unutmayın...
-
Şubat'ın 2. Yarısında Yıllardır "Doğudan Gelen Canavar" sözünü artık göreceğiz ve bu canavar Türkiyemizimi Yoksa Avrupa'nın Batısını mı kara boğacak işte orası muallak Hayırlı Olsun Yakında Sosyal Medyada Avrupa İle Türkiye Çekişmesi Başlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ecmwf akşam çıktısı Karadeniz bölgesi için güzel geldi.
-
orta ve doğu karadenizin kışı başlıyor yakında inşallah
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf 240h ve sonrası için balyozu indiriyor, Şubat ayı karadenize/sahillere yarar izleyelim bakalım
-
- Resmi Gönderi
-
Ben bu gelen sistemde bölgemiz için pek umutlu değilim. Soğumanın Bir tık daha artması lazım, yağış durumu da aynı şekilde, bir ab patlaması gerekir ki bölgemiz şenlensin.
-
- Resmi Gönderi
Ben bu gelen sistemde bölgemiz için pek umutlu değilim. Soğumanın Bir tık daha artması lazım, yağış durumu da aynı şekilde, bir ab patlaması gerekir ki bölgemiz şenlensin.
Ab patlarsa soğuklar zayıflar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mgm nin Samsun’a bu kadar kar ikonu koyması normal mi ?
-