Çok güzel kar alan yerler olmuş . Darısı başımıza
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Kütleler aşırı zayıf girmeden eriyorlar kastamonuda 1 tane kar yok böyle saçma bi şehir yok arkadaş ya
-
Saadet yinemi kar gormedin sen
-
- Resmi Gönderi
Kütleler aşırı zayıf girmeden eriyorlar kastamonuda 1 tane kar yok böyle saçma bi şehir yok arkadaş ya
En güzeli, en iyisi olsun inşaallah, tüm yurtta hemde en kısa zamanda..
-
Saadet yinemi kar gormedin sen
Hayır 😂
-
Hayır 😂
Bence sen bir karavan al sen kara git
-
En güzeli, en iyisi olsun inşaallah, tüm yurtta hemde en kısa zamanda..
sevgili hocam rica etsem analiz yaparmısınız kastamonu merkez için kar yağacak mı ne olacak anlamadım bu sistemde hava -5 derece ama yağış yok malesef
-
- Resmi Gönderi
akcakoca rekor tazelicek galiba
-
- Resmi Gönderi
sevgili hocam rica etsem analiz yaparmısınız kastamonu merkez için kar yağacak mı ne olacak anlamadım bu sistemde hava -5 derece ama yağış yok malesef
kastamonu da kesintili hergun 3-4 saat yagis gorunuyor. onumuzdeki 1 hafta boyunca. ama hafif kar. saglam bir dek yakalarsan 1 haftada yagacagini 2 saattede alabilirsin. ilgaz kesintisiz kar yagisli ama.
-
Semih Ö. Daha yağış yok mu ya bitti mi sistem
-
Semih Ö. Daha yağış yok mu ya bitti mi sistem
Akşama doğru yeni kütleler gelecek cuma sabaha kadar yağar sonra çekiliyor beni görsel olarak tatmin etti yerde de 3 4 cm birikim oldu Şubat ortasına odaklandım ben bakalim
-
Şu sistem gözümde sistemcik olur en fazla 2-3 cm ya birikim oldu ya olmadı görsel manada güzel görüntüler oluşturuyor ama yağış kısa sürüyor üst seviye ve izobarlardan rüzgar yönü de etkiliyor
-
2020 Şubat sistemi gibi şu ana kadar
-
Şu sistem gözümde sistemcik olur en fazla 2-3 cm ya birikim oldu ya olmadı görsel manada güzel görüntüler oluşturuyor ama yağış kısa sürüyor üst seviye ve izobarlardan rüzgar yönü de etkiliyor
Sabahtan beri güneş vardı az önce bir kütle vurdu çatılar bahçeler hafif beyazladı yine bizim burda daha yükseklerde yerlerde beyazladı 10 dakikacık sürüyor yoğun yağış şöyle en az yarım saat sağlam bir yeşil sarımsı kütle vursa ne güzel olcak aslında sistem çok güzel başlamıştı özellikle çarşamba günü saat 11 civarı burda yağan lapa lapa kar bende beklentiyi epey yükseltmişti.
-
Sabahtan beri güneş vardı az önce bir kütle vurdu çatılar bahçeler hafif beyazladı yine bizim burda daha yükseklerde yerlerde beyazladı 10 dakikacık sürüyor yoğun yağış şöyle en az yarım saat sağlam bir yeşil sarımsı kütle vursa ne güzel olcak aslında sistem çok güzel başlamıştı özellikle çarşamba günü saat 11 civarı burda yağan lapa lapa kar bende beklentiyi epey yükseltmişti.
İstanbuldaki gibi şöyle uzun bir bant yaratamadı kütleler bir türlü
-