Sinerji olsun
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
İşte ben de ofun 10 dk gerisindeyim düşün ne kadar şanssız olduğumu 😂
Of tabelası sınır gibiydi benden söylemesi
Saadet de aynı ben gibi kar yağışını kendi bulunduğu konumdan görmek istiyor. Kara başka yere görmeye gitmek istemiyor.
Hangimiz balkonumuza, kapımızın önüne yağacak karı istemiyor ki. Bir
alıp camdan izlemek varken neden hazırlanıp giyinip yükseklere çıkmak isteyelim. Maalesef hep rakımlı yerlerimize vurdu senelerdir
-
Bu sene umutluyum 2018 gibi olsa yeter bana 😂
-
Bu sene umutluyum 2018 gibi olsa yeter bana 😂
2020 demek istedin sanırım efsaneyi yaşamistik 2018 Avrupa almıştı
-
2020 demek istedin sanırım efsaneyi yaşamistik 2018 Avrupa almıştı
Yo 2020de ben çok kar almadım 2017 pardon
-
İstanbul'da ikamet eden biri olarak bu haftayı Karadeniz'de geçirdim rakım 300 radar takibi yapmıyorum 7/24 yağıyor 😁 beni şaşırtan ise radarın boşken kar yağışının devam etmesiydi kar aralıksız devam ediyor Kastamonu da
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
hylmz37 eline sağlık abim, gözünüz aydın olsun❄️❄️
Görselleri tam boyutlu olarak atarsanız güzel olur,yine de sıkıntı yok ben el atarım denk gelince 👏
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
3 güncelleme arasındaki fark. son 2 güncellemede soğuk senaryo ana çıktı oldu, dilerim ana çıktı olması bi işe yarar da diğer senaryoları yanına çeker -
Küresel ısınmanın etkisi mi bilmiyorum ama Diyagramlar eskiye göre aşırı değişime uğruyor her şey ana senaryonun bir kaç ısrarına bağlı mesela 14 Aralık sistemi bu kış ortalama senaryo hiç iyi değildi sadece ana senaryo ve kontrol veriyordu -9 sistem aldik kisa sürelide olsa saf kar yağdı hafif beyazlık oldu vade aşırı azalınca senaryolar değişime uğradı
-
Bugün buradaki son günüm sistemin başındn beri kar kesmedi hep yağıyor yagdikca çöküyor kar severlerin yaşamak isteyeceği yerlerden 😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Semih Ö. Pazarı pazartesiye bağlayan gece saf kar alma ihtimalimiz var gibi duruyor sen ne diyorsun
-
Semih Ö. Pazarı pazartesiye bağlayan gece saf kar alma ihtimalimiz var gibi duruyor sen ne diyorsun
Şartlar uygun da kıytırık soguk girişleri var takibe bile değmez gibi
-
Şartlar uygun da kıytırık soguk girişleri var takibe bile değmez gibi
500hpa iyi baya ondan
-
2 yıl önce bugünmüş
2 yıl önce bugünmüş
Evet depremden 2 gün sonraydı pek keyfini sürememiştik karın
-