Kastamonu - ordu arası soğuk girişi bekliyorum öyle olursa yağışta olur
İNŞALLAH teşekkürlerr
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKastamonu - ordu arası soğuk girişi bekliyorum öyle olursa yağışta olur
İNŞALLAH teşekkürlerr
Gfs sabah güncellemesi bölgemiz için nasıl ? Bana bi geceye göre doğulu geldi .
Cerkes55 hocam modeller yağışı pek çözemiyor gösterilen yağışdan daha fazla yağması mümkünmü sonuçta Karadeniz burası.samsun içi. Dedim hıcam
Günaydın arkadaşlar
Sabah guncellemesi gfs yi pek begenmedim ama ecmwf güzel geldi. Rota belli orta karadeniz ancak sochi tarafında oluşan alçak basınç bu sistemi vezir de edebilir rezilde edebilir henüz modeller orayı çözemedi
Batı Karadeniz sistemin en şanslı yeri doğulasa da batılasa da çok farketmiyor.
Gfs çok fena gömdü ecmwf de çok iyi çıktı Sahil yolunu kapattı gem gfs ecmwf ortalamaları Orta ve Doğu Karadeniz diyor
Gfs çok fena gömdü ecmwf de çok iyi çıktı Sahil yolunu kapattı gem gfs ecmwf ortalamaları Orta ve Doğu Karadeniz diyor
Batı karadeniz de gömülür.
Batı karadeniz de gömülür.
Evet gömülür bence
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ecmwf kar derinliği anomalisi
Karadeniz bölgesini aktif görmek harika herkesi bekliyoruz bölgeye son 2 gün 🙋
Karadeniz bölgesini aktif görmek harika herkesi bekliyoruz bölgeye son 2 gün 🙋
Hocam akşam bölge geneli açıklama yapıcakmısınız
Hocam akşam bölge geneli açıklama yapıcakmısınız
Yarın yapacağım henüz yağışların durumu belli değil soğuktan yana problem yok yağışlar belli değil
Herkes nasibini alır ya da yaşar arkadaşlar, kışkırtıcı mesajlardan uzak duralım lütfen, şimdiden teşekkür ederim.
GFS çıktısı sıcak çıktı, diyagramda da gözükecektir.
Sistemimiz Kastamonu Sinop arasından giriş yapar, tüm bölgemizin işine yarar, gerisini konuşmayın, düşünmeyin. Bölge sorumlumuz da yağışlara göre tahminlerini bizlerle paylaşır