kullanıcı adı huseinskas . Arkadaşım 'yönetici aktif etmelidir' uyarısı alıyor. Yönetici arkadaşlardan biri aktif edebilir mi
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Pandora 2 akşam önce bir tartışma vardı ve sen sistemin aynen bu şekil Sinop Kastamonu arasından geleceğini ön görmüştün ve bu akşam o sonuca canlı canlı şahitlik ettik sistemin başlamasına hemde 48 saat kala tebrik ederim.
Estağfurullah çok imkansız bir şey değildi tüm modelleri bi taslak yaptığında orası gözüküyordu bunu da birçok kişiden duymuştursunuz mutlaka, böyle olması ülke geneli içinde çok iyi oldu bence doğulasa ayrı batılasa ayrı şeyler yaşanırdı. Artık sistemi yaşama zamanı gerçekten çok keyifli olacak anlık değişik görüntülere şahit olacağımızı düşünüyorum potansiyeli çok yüksek
-
Estağfurullah çok imkansız bir şey değildi tüm modelleri bi taslak yaptığında orası gözüküyordu bunu da birçok kişiden duymuştursunuz mutlaka, böyle olması ülke geneli içinde çok iyi oldu bence doğulasa ayrı batılasa ayrı şeyler yaşanırdı. Artık sistemi yaşama zamanı gerçekten çok keyifli olacak anlık değişik görüntülere şahit olacağımızı düşünüyorum potansiyeli çok yüksek
Kesinlikle öyle bence herkes Sinop ile Trabzon arasını konuşacak 5 gün boyunca hepimize hayırlı olsun ❄️🥶
-
- Resmi Gönderi
Kesinlikle öyle bence herkes Sinop ile Trabzon arasını konuşacak 5 gün boyunca hepimize hayırlı olsun ❄️🥶
Mutlaka twitterda görmüştürsünüz oradaki birçok görüşe katılıyorum, sistemin yıldızı orta-doğu karadeniz arasında olacak ama neresi olacak onu ölçümler söylicek
-
Modeller bizim dağlarımızın denize bu kadar yakın olmasını çözemiyor aslında o yüzden bizi hep böyle kara gömüyormuş gibi gösteriyor. Kıyılarımız için kar haritasına baktığımızda genelde deniz üzerini baz almalıyız, ha ne kadarı almalıyız orası göreceli çokta açığa gitmeye gerek yok
30 cm üstü beklerim ben kendim için ha işin güzel yanı muhtemelen metreyle ölçmeye çıkmam göz kararı 20-25 e de 30 diyebilirim 😅
-
- Resmi Gönderi
30 cm üstü beklerim ben kendim için ha işin güzel yanı muhtemelen metreyle ölçmeye çıkmam göz kararı 20-25 e de 30 diyebilirim 😅
İnşallah inşallah
-
iyi geceler arkadaşlar geceniz güzel olsun. mekana giriş yaptık.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Beyaz perde iner diyor, gümletir diyor, kar manyağı olucaz diyor
-
Adam mahalleye kadar indi abi
-
Hoş geldiniz hocam hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
Hoşgeldiniz, hayırlı geceler size ve herkese
-
huseinskas hoş geldik kardeşim:)
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Selamun Aleyküm hayırlı geceleriniz olsun
-
Ara güncelleme başladı
-