Hocam az onceki gfs den sonra da keyfiniz yerine gelmedi mi?
Hayır gelmedi. Beklentim daha yüksekti bu sistemden
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam az onceki gfs den sonra da keyfiniz yerine gelmedi mi?
Hayır gelmedi. Beklentim daha yüksekti bu sistemden
Orta Karadeniz ne alemde Pandora hocam ?
ARPAGE gibi gelirse en az yarım metre bakalım vuracak mı bu topaç bize Snow Hound
Orta Karadeniz ne alemde Pandora hocam ?
Her geçen güncelleme güçlendiğini gösteriyor bence
Her geçen güncelleme güçlendiğini gösteriyor bence
Bence de öyle İstanbul’a yarayan senaryolarda çok az azalma oluyor oraya yaramayan senaryolarda çok daha fazla güçlendiriyor bakalım ecmwf ne diyecek gem -42 soktu az önce Samsun’a 😂
ARPAGE gibi gelirse en az yarım metre bakalım vuracak mı bu topaç bize Snow Hound
Sabah öğlen akşam hep verdi umarım vurur çok efsane olur.
Bence de öyle İstanbul’a yarayan senaryolarda çok az azalma oluyor oraya yaramayan senaryolarda çok daha fazla güçlendiriyor bakalım ecmwf ne diyecek gem -42 soktu az önce Samsun’a 😂
Bizler için efsane bir şey geliyor yani sanırım diyebileceğim tek şey bu
Bizler için efsane bir şey geliyor yani sanırım diyebileceğim tek şey bu
Hocam Samsun'a -42 girdi yağışda azalma olurmu
Ab her güncellemede farklı yerde olabilir şu an erken konuşmak için ben sinop burnundan hopaya kadar kıyı boyunca her zaman yaşanmayan meteorolojik olayların yaşanacağını düşünüyorum
Zonguldak bi süpriz yapar insallah 3 yıl oldu kar görmeyeli
5 yıl sonra istediğimiz kar yağışını kar örtüsünü göreceğiz inşallah tam 5 yıl bekledik zaten artık sıranın bize gelmesi lazımdı atmosfer adaletli olmalıydı 10 15 cm yeter diyorduk iş efsaneye döndü bu kış dan özür dilememiz gerek
Cerkes55 hocam ab samsun için yağışı baya kesti samsun için analiz uapıcakmısınız
Cerkes55 hocam ab samsun için yağışı baya kesti samsun için analiz uapıcakmısınız
Sochide ki ab nin konumuna göre yağışlar değişecek ama şuan sistemin yıldızı doğu karadenize kaydı ve buda oradaki topografik yapıyı da işin içine sokunca haliyle yıldız oluyor sorun yok tüm karadeniz Bölgesi kıyılarına ben cm tahmini yaparken az tuttum millet yarım metre 1 metre ile tahmin yapıyordu çok yanlış neden az gösterdiğimin kanıtını bir defa daha gördük şimdi sistemi yaşama zamanı 🙋
Sochide ki ab nin konumuna göre yağışlar değişecek ama şuan sistemin yıldızı doğu karadenize kaydı ve buda oradaki topografik yapıyı da işin içine sokunca haliyle yıldız oluyor sorun yok tüm karadeniz Bölgesi kıyılarına ben cm tahmini yaparken az tuttum millet yarım metre 1 metre ile tahmin yapıyordu çok yanlış neden az gösterdiğimin kanıtını bir defa daha gördük şimdi sistemi yaşama zamanı 🙋
Şu an istikameti neresi gözüküyor topun ortasının