Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Zonguldakta bulutluluk arttı öğlen açıktı hava rüzgar da şu sıralar iyice hızlandı denize bakan açık alanlarda rüzgar hızı özellikle eksili derecelerdeymiş gibi bir hissedilen sıcaklık yaratıyor bünyede

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

• Zonguldakta bulutluluk arttı öğlen açıktı hava rüzgar da şu sıralar iyice hızlandı denize bakan açık alanlarda rüzgar hızı özellikle eksili derecelerdeymiş gibi bir hissedilen sıcaklık yaratıyor bünyede

Artık denizde kütlede oluşsa keşke

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Giresun'da eğitim öğretime ara verildi sıra rektörde rektörüm hadi mutlu edin bizi de

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Resmi Gönderi

Kıl payı kaçan kütlelere Ah vah demeyelimde! Poyrazlı sistemlerde genelde Ah vah ediyoruz Zonguldak ve Bartın olarak. Ayrıca istanbulda oluşması muhtemel olan vorteksin başlangıç noktası biz olmamalıyız. Yoksa 1 günümüz yıldız saymakla geçer. İnşallah tatminkar olacağımız bir yağış alırız. Artık radar takibine devam

• Kıl payı kaçan kütlelere Ah vah demeyelimde! Poyrazlı sistemlerde genelde Ah vah ediyoruz Zonguldak ve Bartın olarak. Ayrıca istanbulda oluşması muhtemel olan vorteksin başlangıç noktası biz olmamalıyız. Yoksa 1 günümüz yıldız saymakla geçer. İnşallah tatminkar olacağımız bir yağış alırız. Artık radar takibine devam

Geçenki sistem öyleydi ama bu seferki rüzgar profili daha uygun gibi abi kıyılar kurtarıyor işi en azından öyle görünüyor

Efsanenin Peşinde Koşan Bir Kar Sever:kutup ayısı:

• Kıl payı kaçan kütlelere Ah vah demeyelimde! Poyrazlı sistemlerde genelde Ah vah ediyoruz Zonguldak ve Bartın olarak. Ayrıca istanbulda oluşması muhtemel olan vorteksin başlangıç noktası biz olmamalıyız. Yoksa 1 günümüz yıldız saymakla geçer. İnşallah tatminkar olacağımız bir yağış alırız. Artık radar takibine devam

İcon ve Arpege efsane dek yağışı veriyor bize icon zaten 60. Saatlerde vortex vermiş. Arpege zaten beni aşırı heyecanlandırıyor bakalım neler olcak. Benim beklentim yüksek bu sistemden karadeniz bu soğuğa karaya yakın çok kütle üretir.

• Resmi Gönderi

İcon ve Arpege efsane dek yağışı veriyor bize icon zaten 60. Saatlerde vortex vermiş. Arpege zaten beni aşırı heyecanlandırıyor bakalım neler olcak. Benim beklentim yüksek bu sistemden karadeniz bu soğuğa karaya yakın çok kütle üretir.

İnşallah herşey istediğimiz gibi olur 🤲

• İnşallah herşey istediğimiz gibi olur 🤲

İnşallah bir an önce kütleler oluşup gelsin artık heyecanlıyım ve sabırsızlanıyorum. Kütleler oluşsunda vuracak mı kaçacak mı izleyelim güzelce

• Snow Hound Hocam çorum kargı ilçesi için hangi gün ve tahmini kaç cm kar olur. İlçe merkez rakımı 400

Kargı Çorum'un Karadeniz kıyısına en yakın ilçesi Osmancık ile birlikte o yüzden bu iki ilçe diğer yerlere göre daha avantajlı duruyor yarın kar yağışı geçişleri görülür. Sinop ve samsunu vuran kütlelerden etkilenecektir. 15-30 cm falan bir birikim alabilir bence özellikle pazar günü samsunu vuracak olan ab var içeri yağış gelebilir bekleyip görelim radarı takip edelim