Ve giriş yaptı Zonguldak'a
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Cerkes55 hocam GFS ve ecmwf kendi kendilerine takılıyorlar şimdi ki rota da ecmwf'e mi bakacağız
Evet
-
Ve giriş yaptı Zonguldak'a
Kilimli'de başlamadı daha yağmaya
-
- Resmi Gönderi
Samsun'da merkez ilçelerde Atakum, İlkadım ve canik ilçelerinde akşam 6 dan 12 ye kadar muazzam bir kar yağışı oldu bulunduğum konumda 30 cm kar yağışı aldim sistem yavaştan doguya kayıyor artık aralıklarla dek kovalayacagız Samsun merkez yine sürprizini yaptı 🙋
-
Kop Zonguldak
-
Kop Zonguldak
Kopamıyoruz çünkü yağmıyor
-
Evet
O zaman inşallah GFS haklı çıkar
-
Bu yağışı bulupta kaçırmak kimse istemez bence
-
Bu kütleden bir cacık olmaz es geçti gibi ben yatıyorum iyi geceler hepinize Aguney Snow67 Hayrettin130267 Semih Ö. Zonguldakli67 ve diğer karadeniz üyeleri
-
Zonguldak kopacaksın hiç yolu yok
-
Ayda yılda birde olsa GFS nin haklı çıkma payı olabilir mi Cerkes55
-
Samsun'da merkez ilçelerde Atakum, İlkadım ve canik ilçelerinde akşam 6 dan 12 ye kadar muazzam bir kar yağışı oldu bulunduğum konumda 30 cm kar yağışı aldim sistem yavaştan doguya kayıyor artık aralıklarla dek kovalayacagız Samsun merkez yine sürprizini yaptı 🙋
Hayırlı olsun hocam Tekkeköy de şuan cılız bir yağış var ve birazdan bitecek sanırsam siz çok iyi yağış almışsınız .
-
Çayeli 0 rakım 35cm ölçtüm 5 saat boyunca dek bombardımanına tutulduk
-
- Resmi Gönderi
Zonguldak en az 2-2.5 kesintisiz yağış alacak kütle giriş yaptı. Sonrası kısa bir mola. Devamında yine uzun süreli bir yağış
-
- Resmi Gönderi
Bakabilir miyiz abilerim?
Pazar sabahına kadar ordu merkez 20cm kar alabilir mi arkadaşla iddiaya girdik yorumlayabilir misiniz
-