Dostlar konumuma doğru bir kütle geliyor. Çok kuvvetli olmasa da. Ama yine de havada görmek bile ayrı eğlenceli.
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Dostlar konumuma doğru bir kütle geliyor. Çok kuvvetli olmasa da. Ama yine de havada görmek bile ayrı eğlenceli.
Bu ne ? :'D
-
- Resmi Gönderi
@Y_u_s_u_f1 radar :D
-
@Y_u_s_u_f1 radar görüntüsü. Ufak çaplı bir yağış var
-
@Y_u_s_u_f1 radar görüntüsü. Ufak çaplı bir yağış var
Yok biliyorum radar olduğunu da espri amaçlı dedim kütle çok zayıf ya hani :'D
-
Senelerdir O Kütleler Peşinde Koşturuyoruz Yusuf
-
Haklısınız ama en azından şu an tutmasada kar yağıyor hafif
-
- Resmi Gönderi
Haklısınız ama en azından şu an tutmasada kar yağıyor hafif
Keyfini yaşa sen
Bakma sağa sola
-
Keyfini yaşa sen
Bakma sağa sola
tamam abi
-
Boluya geliyooo geliyooo ümitliyim bu sefer
-
20 ve 23 ü için ümitler tavan benim bu sefer bolu adına
-
Bu görüntülere göre Karadenizde Sinop,Samsun,Ordu,Tokat,Amasya,Çorum İlleri Şanslı Görünmekte Yağış ve Rüzgar Yakalandığı An Örtü Oluşturabilecektir
ECMWF Ara Saatleri
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Slm abi son guncelemede sahillere kar biraz kesilmis gbi ama bizim ic taraflari etkilermi son durumlar nedir tesekur ederim
-
Slm abi son guncelemede sahillere kar biraz kesilmis gbi ama bizim ic taraflari etkilermi son durumlar nedir tesekur ederim
Ben Halen Kar Bekliyorum Sahilde Havada Kar görürüm kesin ama iç kesimler güzel yağış alacak
-