can abi bizim rakima da bakarmisin
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Radar takibini nerden yapabilirim
Mgm-radar
-
- Resmi Gönderi
can abi bizim rakima da bakarmisin
mümkünse ilçe, mahalle verirsen bakabilirim.
-
mümkünse ilçe, mahalle verirsen bakabilirim.
Hocam 100 civarı dediniz rakımıma Sokağı versem daha detaylı bakabiliyor musunuz ? Çaybaşı Sokak sokağım da.
-
Samsun vezirkopru gol beldesi yeni mahalle
-
- Resmi Gönderi
Hocam 100 civarı dediniz rakımıma Sokağı versem daha detaylı bakabiliyor musunuz ? Çaybaşı Sokak sokağım da.
Tam 100 Metredesiniz
-
- Resmi Gönderi
Samsun vezirkopru gol beldesi yeni mahalle
350 rakımınız. Yine güzel kar görebilirsiniz.
-
Tam 100 Metredesiniz
Sağolun hocam 5 cm dediniz de ben havada görsem yeter diyordum sağolun hocam :D Kar yağınca fotoğraf atacağım.
-
tesekur ederim can abi
-
350 rakımınız. Yine güzel kar görebilirsiniz.
Hocam bir sorum daha olacaktı aklımda kaldı.Yağışlar DEK şeklinde mi olacak yoksa normal kar şeklinde mi
-
- Resmi Gönderi
Hocam bir sorum daha olacaktı aklımda kaldı.Yağışlar DEK şeklinde mi olacak yoksa normal kar şeklinde mi
Sık dek kütleleri şeklinde olur. Çok şanssız konumda olup ufak mesafelerle kaçıran yerler olacaktır ama çoğu lokasyonun etkileneceğini düşünüyorum.
-
Sık dek kütleleri şeklinde olur. Çok şanssız konumda olup ufak mesafelerle kaçıran yerler olacaktır ama çoğu lokasyonun etkileneceğini düşünüyorum.
Tamam vakit ayırdığınız için sağolun hocam bundan sonrası atmosferin hareketi olacak.Kar yağarsa fotoğraf atacağım buraya
-
Hocam Ordu sahilde ne kadar örtü olur
-
- Resmi Gönderi
Tamam vakit ayırdığınız için sağolun hocam bundan sonrası atmosferin hareketi olacak.Kar yağarsa fotoğraf atacağım buraya
Vaktimiz bol olmasa bu forumu da açmazdık tabii Her şeyi yerinde yani doğru konuda yapmak şartıyla tahmin de yapabilirsiniz, yöneticiler ve diğer üyelerle sohbet de edebilirsiniz, bir sıkıntı yaşamazsınız
-
- Resmi Gönderi
Hocam Ordu sahilde ne kadar örtü olur
Yorgan olur. 5-10 cm garanti diyebilirim.
-