- Resmi Gönderi
Hocam Tokat'a ne dersiniz mgm uyarı yaptı sizce de öyle mi yağarsa güzel fotoğraflar atarım galiba sibiryali60 hesabıma dönüp atarım ?
Kardeşim boşver uyarıyı yarım metreden fazla kar geliyor fotoğraf çekip buraları doldur :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam Tokat'a ne dersiniz mgm uyarı yaptı sizce de öyle mi yağarsa güzel fotoğraflar atarım galiba sibiryali60 hesabıma dönüp atarım ?
Kardeşim boşver uyarıyı yarım metreden fazla kar geliyor fotoğraf çekip buraları doldur :D
Ciddi mi abi yarım metre maşallah
abi ya içim gidiyor yazma şöyle şeyler
CAN hocam yine çukurda kalma işi olmaz değil mi
CAN hocam yine çukurda kalma işi olmaz değil mi
Yok yok rahatta kal :D
Kar konusunda en cimri model olan ICON bile güzel kar vermiş.
CAN hocam Tokat'ta kar yağışı gece saatlerinde mi başlar?
uzun süredir sessiz bir şekilde takip ediyorum sizleri ve şimdi size bir soru sormak istiyorum : Tokat'ın Erbaa ilçesinde neden hiç kar yağmıyor ? Eğer yağarsa ne zaman yağar ?
Cevap verirseniz çok mutlu olurum..
uzun süredir sessiz bir şekilde takip ediyorum sizleri ve şimdi size bir soru sormak istiyorum : Tokat'ın Erbaa ilçesinde neden hiç kar yağmıyor ? Eğer yağarsa ne zaman yağar ?
Hocam bence rakım oldukça düşük ve bu yüzden kar yeryüzüne ulaşana kadar eriyor ve su oluyor bunun sonucunda kar değil, yağmur yağıyor. Eğer Erbaa/Gökal köyüne giderseniz güzel karlar görürsünüz.
Tokatli60 gece saatlerinden itibaren. Bembeyaz bir güne uyanırsın..
Sneijder10 Erbaa'nın rakımı düşük olduğu için kar yağışı göremeyebilir. Sulukar-yağmur görebilir sadece maalesef.
CAN hocam bugün meraktan geç uyuyacağım nasılsa okullar kapalı ? eğer uyumazsam fotoğraflar atabilirim.
Erbaa'ya yakın gümüşalan köyü var bu sistemde gece saatlerinde orası da kar yağışı alacaktır. Hatta akşam 10 gibi başlar kar yağışı.
Arkadaşlar ben zaten kar gördüm. Gölönü köyü var Erbaa ya bağlı, orada 25-30 cm var şuan ben merkezi merak etmiştim. Normalde her sene yağardı, bu sene hiç görmedik.
bu arada cevaplar için çok teşekkür ederim
Karadeniz için Harika Bir Güncelleme Oluyor Orta Vadeye Girdi Ecmwf'de Sistemde Israr Etmeye Devam Ederse Bu İş Tamamdır