- Resmi Gönderi
Şu an tek olmak istediğim yer Giresun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu an tek olmak istediğim yer Giresun
Eren hocam siz birşey diyin Zonguldak adına sinirlerim gerildi vallahi
Eren hocam siz birşey diyin Zonguldak adına sinirlerim gerildi vallahi
Radarı takip et ara ara kutleler gelecektir
Radarı takip et ara ara kutleler gelecektir
Hocam yağış bırakmıyor 2 saattir bomboş ondan öncede hafif yağışlar vardı Zonguldak için çok kötü bir sistemdi iç kesimlere yaradı yine sence bekleyeyim mi ne diyorsun geceyi
Hocam yağış bırakmıyor 2 saattir bomboş ondan öncede hafif yağışlar vardı Zonguldak için çok kötü bir sistemdi iç kesimlere yaradı yine sence bekleyeyim mi ne diyorsun geceyi
Bekleme değmez
50 75 km lerle kaçırıyorsun yağışları
Bekleme değmez
belliydi böyle olacağı yine kar göremedik ben buna kar da demem forumdan bile uzaklaşmayı düşünüyorum bir süre girmemeyi bile düşünüyorum.
belliydi böyle olacağı yine kar göremedik ben buna kar da demem forumdan bile uzaklaşmayı düşünüyorum bir süre girmemeyi bile düşünüyorum.
Yok ya öyle düşüncelere kapılma daha 40 45 gün var kışın bitmesine
Yok ya öyle düşüncelere kapılma daha 40 45 gün var kışın bitmesine
Eskiden zonguldağa en az yarım metre metre kar bırakan sistemler her sene 1 defa gelirdi.Şimdi yok artık İstanbula bile yağdı burası hala fos
Benimde moralim bozuk sizinki gibi eğer 22 sinde 5+cm yağmazsa karsızlık sendromuna gireceğim
Kremlin üniveriste 60 cm olmuştur
Geçmiştir bile
Geçmiştir bile
Hocam zonguldak için var mı tahmininiz gün boyu fostu dünde aynı şekilde bundan sonra olurmu birşeyler
Bunu söylemekle çok doğru bişey dedin kardeşim? Giresunda bugün çok yoğun bir kar yağaşı vardı gerçekten beni bu kış en çok tatmin eden kar oldu.
İlerleyen saatlerde Batı Karadeniz'de dek yağışları olacak mı