Hicam hava hemen aciliyor gibi oluyor 5 7 dk arasi yavdi ttuttu ama daha uzun bant gelmezmi gece
Karadeniz Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Hicam hava hemen aciliyor gibi oluyor 5 7 dk arasi yavdi ttuttu ama daha uzun bant gelmezmi gece
Ayakta kalacağım dedim..En iyisi takip etmek abım
-
Ayakta kalacağım dedim..En iyisi takip etmek abım
Kaldigima deger insallah okadar bekledik dek uretimi surermi sizce hocam birde sartlar uygunmu dekler daha kuvvetlenebilir mi
-
- Resmi Gönderi
Kaldigima deger insallah okadar bekledik dek uretimi surermi sizce hocam birde sartlar uygunmu dekler daha kuvvetlenebilir mi
Alıntı benim mesaj ama sorun beni aşar..
Ustalar daha iyi bilir.
Bana kalsa bu işler "kar yerden kalkmaz nisana kadar"derim işin içinden çıkarım abim..
-
- Resmi Gönderi
Dek hakkında hiç kimse bir şey söyleyemez radar takibi yapmak en iyisi
-
Can abi biz yarin kar alirmiyiz
-
- Resmi Gönderi
Can abi biz yarin kar alirmiyiz
Olabilir
-
Olabilir
Suan kar var 1 2cm cok soguk 3 saatirde yagis yok
-
CAN hocam tahmininiz gerçekten tuttu şuan burada 30 cm kar var Giresun merkezde 20 cm varmış. Son olarak bugün içinde gene bir yoğun kar yağışı bekliyormuyuz? Veya normal bir şekildemi devam edecek?
-
- Resmi Gönderi
CAN hocam tahmininiz gerçekten tuttu şuan burada 30 cm kar var Giresun merkezde 20 cm varmış. Son olarak bugün içinde gene bir yoğun kar yağışı bekliyormuyuz? Veya normal bir şekildemi devam edecek?
Kara devam
-
Gece hic kar yagmamis iyice bu sistem deli etti
-
Samsun Atakum son durum böyle
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
yakin vadede uzun vade de sistem gozukmuyir sanki en azindan bahara hazirlanalim oraj takibi falan aksiyonlu geciyor en azindan
-
- Resmi Gönderi
yakin vadede uzun vade de sistem gozukmuyir sanki en azindan bahara hazirlanalim oraj takibi falan aksiyonlu geciyor en azindan
Var
-
Var
Olsa ne olacak benim konumda soguk varken yagis olmaz yagis varken soguk olmaz kor konunda oturuyorum ben buna sisten bile demem ortu bile yok hani nerde 30 40 cm kar verilere bile guvenmeden minumum beklentiyle sabirla bekledik yine yok oglu yok olursa yine sistem 5 gun onceden takipte kalip minumum beklentiyle takip edecegim oyle daha az husrana ugrarim belki
-