- Resmi Gönderi
sozum meclisten disari arkadaslar size turkiyede gordugum kaliplasmis bir durus u aktarmak istiyorum.
savunma sanayinde cok fazla atip tutan insanlar turedi. bunlar iki cins.
1. cins: gelistirilmis bir teknolojiyi konu hakkinda hic fikri olmadan goklere cikarip abarta abarta sunup prim kasmaya calisanlar
2. cins: gelistirilmis bir teknolojiyi konu hakkinda hic fikri olmadan yerden yere vurup abarta abarta sunup prim kasmaya calisanlar
inanin bunlardan hicbiri digerine ustun gelemez. olumune kapisirlar derler ya tamda o hesap.
iki grupta marjinal degildir. birbirinden hicbir farki yoktur. ve bu yapilanlar inanin hic bir ise yaramaz. isi bilen kimse bunlara itibar etmez. guler gecer.
binbir turlu site binbir turlu sosyal medya grubu var bu konular ile ugrasan aman diyim dikkat edin. her anlatani dinlemeyin. tamamen arastirmadan bir yerde paylasmayin. ve onlarin yorumu uzerinden sakin yorum yapmayin. yeri zamani gelir burasi kalabaliklasir. sonra biz ugrasiriz belkide yazdigimiz bir yoruma seneler sonra deil aylar haftalar icerisinde kendiniz gulecek hale gelirsiniz. deneyim ile sabit. benim basima geldi. cok kotu tosladigim utandigim zamanlarida gordum 20 senedir. suan cok dikkat ederim.
kas yaparken goz cikartmayalim