- Resmi Gönderi
Afyon da kar anlık
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAfyon da kar anlık
Ege’nin İç Kesimlerinde Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!
Kar Yağışı
Yapılan son değerlendirmelere göre; 05.02.2023 Pazar günü sabah saatlerinden itibaren İzmir’in iç ve yükse kesimleri, Manisa’nın yüksekleri ile öğle saatlerinden sonra Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve yüksek kesimleri başta olmak üzere Denizli çevrelerinde kuvvetli kar yağışı (5-20 cm) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, kuvvetli rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
05.12.2022 06.00-06.02.2023 19.00
İzmirde arabalarin üstü tutarmi abi 😂
Afyon'da okullar tatil edildi
Valiliğimiz koordinasyonunda
Afyonkarahisar sınırları içerisinde ilk ve orta dereceli tüm okullar, kreşler, gündüz bakımevleri ve etüt merkezlerinde 06.02.2023 tarihinde bir gün süre ile eğitime ara verilmesi kararlaştırılmıştır.
Kamuda çalışan engelli, hamile ve diğer özel sağlık durumu bulunan kamu personeli de 06.02.2023 tarihinde idari izinli sayılacaktır.
Konu tekrardan açılmıştır.
11 inde ege genelinde şiddetli yağış mevcut 12 sinde ise yerel.
Önemli,burada da bulunsun..Allah eksikliğini göstermesin İnşaallah
Valilik açıkladı: Afyon'da 1929'dan sonra ilk kez böyle bir şey oldu
Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan açıklamada geçtiğimiz mayıs ayında kentte metrekareye 204,3 kilogram yağış düştüğü kaydedilirken, 1929 yılından beri en çok yağış alınan Mayıs ayı 2023 yılında gerçekleştiği belirtildi.
Afyon Kütahya yolu ve benim köyümün önü diyelim
İç ege afyon uşak denizli ve cevreleri bilecik merkez dahil ozellikle guney kesimi yarin sabahtan itibaren yer yer zayif ogleden itibaren kuvvetli ve kisim kisim siddetli yagislara maruz kalabilme durumu olabilir dere yataklari dag yamaclarinda bolgesel olarak bilinen kucuk su yollari cevreleri DİKKAT
mgm uyariyi erken verdigi icin bugun yazma geregi duymadim yagis kuvvetini ve etki alanini genisletti. marmara geneli ve ozellikle kuzey batisi ic ege ve ozelikkle egenin guneyi bugun ve yarin icin olan tahminin mgm nin aynisi
(isim yogun hizli hizli yaziyorum gerekli duzeltmeleri yaptim)
İç ege afyon uşak denizli ve cevreleri bilecik merkez dahil ozellikle guney kesimi yarin sabahtan itibaren yer yer zayif ogleden itibaren kuvvetli ve kisim kisim siddetli yagislara maruz kalabilme durumu olabilir dere yataklari dag yamaclarinda bolgesel olarak bilinen kucuk su yollari cevreleri DİKKAT
mgm uyariyi erken verdigi icin bugun yazma geregi duymadim yagis kuvvetini ve etki alanini genisletti. marmara geneli ve ozellikle kuzey batisi ic ege ve ozelikkle egenin guneyi bugun ve yarin icin olan tahminin mgm nin aynisi
ekleme edeyim bende ,eline sağlık mehmet civan :alkıs:
tesekkur ederim mustafa abi ben afyon kutahya taraflari icinde turuncu bekliyordum simdi baktim mgm yesil vermis