izmir karli hadi bakalım
Ege Bölgesi Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Havada görürsen belki Salih başka bişey bekleme.
-
Havada görürsen belki Salih başka bişey bekleme.
Abi tesekkurler semih abi ne zaman AKUSTIK AY SONU aciklamasi yapicak saygilar abi
-
- Resmi Gönderi
bqen03 hocam burada üstün güçleri olan, geleceği görebilen ya da Mikail ile iletişime geçebilen kimse yok. Modeller, veriler ne gösteriyorsa onu diyoruz. İnanmıyorsanız MGM Radarını açın ve konumunuz adına takip edin. Burada sizin bize böyle saçma sapan mantıksız eleştirilerde bulunma hakkınız da yok, bizim böyle mantıksız eleştirilere ayıracak vaktimiz de yok.. Beğenmiyorsanız usulca siteden çıkış yapabilirsiniz. İyi akşamlar.
-
Abi tesekkurler semih abi ne zaman AKUSTIK AY SONU aciklamasi yapicak saygilar abi
Ay sonu Akustik için yanlış kapı çalıyorsun Semih abin değil Sinan abin ile iletişim kurman lazım.
-
Ay sonu Akustik için yanlış kapı çalıyorsun Semih abin değil Sinan abin ile iletişim kurman lazım.
Sinan abiningordugunu semih abide gorur ama sinan abi sana bırakıyorum konuşmayı Sinan
-
- Resmi Gönderi
Sinan abiningordugunu semih abide gorur ama sinan abi sana bırakıyorum konuşmayı Sinan
Bende gordum afrikakustik
-
salih kar diye bana ümit verme inanırım
-
Sistem Sinan abinin Semih hoca karışmaz. Tahmin yapan kimse sistem ile o ilgilenir. Racon böyledir Salih.
-
- Resmi Gönderi
Sistem zamanı burayı boş geçmem fakat zamanı var daha çok erken diyorum ve soru almıyorum
-
manisa gördes rakım 640 birikim olurmu olursa kaç cm teşekkürler
-
- Resmi Gönderi
manisa gördes rakım 640 birikim olurmu olursa kaç cm teşekkürler
Bu geceden öğle saatine kadar sürecek yağışta hafif bir örtü oluşturacak kadar yağar.
-
cumartesi sabahi eksi 1 derece diyor kar yagarmi izmir hocam
-
- Resmi Gönderi
Kar olmaz Salih Cumartesi.
-
Kar olmaz Salih Cumartesi.
kendileri ne zaman olur müsaitse
-