- Resmi Gönderi
- Tarih (TS)28.10.2020 - 12:16:14
- Büyüklük4.3 (Mw)
- ÜlkeTürkiye
- İl Erzincan
- İlçeTercan
- Köy-
- Diğer-
- Enlem39.8691 (K)
- Boylam40.1658 (D)
- Derinlik6.79 (KM)
- AjansAFAD
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2020.10.28 05:04:36 40.5212 32.9562 5.0 3.6 3.8 TUTMACBAYINDIR-ORTA (CANKIRI)
2020.10.30 14:51:25 37.9020 26.7942 11.8 6.6 6.8 EGE DENIZI İlksel
Bayraklı ve Bornova da yıkılan binalar var maalesef
Çok geçmiş olsun ege halkı. Bu aslında sadece ege için değil Marmara ve dogu Anadolu diger bölgeler için uyarıdır.
Depremin anakara parçası dışında olması tehlikeyi azaltmıştır.
bu fay doğunun altındanda geçiyor yeniden boşaltabilir kendisini . dikkatli olunması gerek
Çok geçmiş olsun ege halkı. Bu aslında sadece ege için değil Marmara ve dogu Anadolu diger bölgeler için uyarıdır.
Depremin anakara parçası dışında olması tehlikeyi azaltmıştır.
Kara da olsa herhalde...
Atalım bir işe yarar burda bulunsun şu zamanda
İzmir"de ikamet eden üyelerimiz lütfen evlerinize girmeyin, özel aracınızla yolları tıkamayın yardım ekipleri ulaşamıyor, telefon görüşmelerinizi kısa kesin, Whatsapp, Facebook, İnstagram gibi sosyal hesaplarınızı sık sık kontrol edin enkaz altında kalmış bir yakınınız veya size ekli bir arkadaşınız sizden yardım talep edebilir, sizden yardım istenmesi durumunda hemen 155, 110, 112 numaralı telefonları arayıp enkaz altındaki kişinin konum bilgilerini bildirin
Arkadaşlar maalesef ülkemizde deprem nedeni işe oluşan tsunami de bir yaşlı vatandaşımız boğularak hayatını kaybetmiştir. ülkemiz de tsunami ile ilk can kaybıdır..!!!!!
Ülkemizde normal fay depremleri 7'ye kadar çıkmaz diyen bilim adamları vardı. Onlara da ders niteliğinde bir Normal Fay depremi.
Doğu-Batı uzantılı Normal Fay depremi fazlasıyla salladı bölgedekileri. Geçmiş olsun herkese.
Deprem süresi 30 sn civarı, Deniz içerisindeki atım 1.5-1.7 metre civarı, kırılan fay uzunluğu ise 40km civarı. Tsunami gayet normal bu durumda.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yaşanan deprem nedeniyle 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. AFAD depremde 4 kişinin yaşamını yitirdiğini 3 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığını açıkladı.