6.3 AEGEAN SEA
Anlık Deprem Bildirimleri
-
-
Kocaeli'de de hissedildi ,binaları terk ettik ,17 Ağustos büyük depremi yaşadığım için iyi bilirm,Gölcük ilçesi bana 25 km uzaklıkta
Çok zor günlerdi Allah tekrarını göstermesin -
- Resmi Gönderi
Amin @Lvnt00 ..
Allah afetinden korusun,caresiz olduğumuzu bir kez daha hatırladık. -
- Resmi Gönderi
-
Deprem gibi doğa olaylarına karşı tamamen çaresiz kalıyoruz dayım,ne kadar sağlam da inşa etsen evini ,Allah'ın kudreti karşısında yapacak hiçbir şey kalmıyor
-
- Resmi Gönderi
Ege'de 12 saat içinde 35 deprem meydana geldi
Ege Denizi'nde dün saat 15.28'de meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından 12 saatte 3 ve üzeri büyüklüklerde 35 yer sarsıntısı oldu. -
- Resmi Gönderi
Ege Denizi’nde 4.5 büyüklüğünde deprem
EGE Denizi’nde İzmir’in Karaburun açıklarında saat 07.35’te Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, Karaburun açıklarında bu sabah saat 07.35’te Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem, deniz seviyesinin 10 kilometre derinliğinde meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 4.4 olarak bildirerek, depremin deniz seviyesinin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini açıkladı. AFAD depremin merkez üssüne Türkiye’den en yakın yerleşim yerini ise Hasseki olarak belirledi.
Buraya bir not yazacağım çok ilginç @Sinan reis sen bir yorum da bulunurmusun bilmem -
- Resmi Gönderi
Saat 10 gibi karo döşeli koridor komple nemli hatta ıslakti.Uzun koridor40 metre vardır sanırım.Ustten akan yok olsa her yeri ıslatamaz.Alttan su çıksa yine aynı sonuç.. Her yerin ıslanması çok acayip geldi bana.Yerlere paspas atılır, bazı yerler kurur bazi yerler ıslak nemli olur işte aynen..Saat 12 ye doğru tekrar baktığım da koridor kupkuruydu.O kadar alan zemin katta o şekilde ne ıslanır,ne de o şekilde, surede kurur.
-
- Resmi Gönderi
Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun açıklarında saat 06.40'ta Richter ölçeğine göre 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Cok hareketli şu aralar Ege denizi.15-16 saatlik bir zaman geçti bu depremin ardından ama sanki saat 22-40 gibi sanki bir hafif sarsıntı daha geldi.
Az sonra haber alirizHaber geldi 5.5 miş pek hafif değil ama burada sarsıntı az oldu.Hem kayalık zemin hemde belki biraz daha uzaktayiz
-
#DEPREM
AEGEAN SEA (38.8400 26.4200)
2017.06.17, 22:50:04 TSİ
Büyüklük: 5.5
Derinlik: 12.3 km
#Kandilli -
- Resmi Gönderi
İzmir az önce yine sallanmış SON DAKİKA ARKADAŞLAR !!! @whisper DAYI son dakika hakkında bilgi verir misin ?
-
- Resmi Gönderi
Ege Denizi'nde 5 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi'nde sabah saat 05.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti.22.06.2017 - 06:04
- Haberler
- İç Haber
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 05.48'de Ege Denizi merkezli 5.0 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.
İZMİR VE ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ
15.3 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İzmir ve çevre illerde de şiddetli bir şekilde hissedildi.Bu haberi haber siteleri girmeden ben burada paylaştım. Bu da habercilik anlayışı açısından da ileri olduğumuzu gösteriyor.... İnşallah can kaybı yoktur.
-
- Resmi Gönderi
Bu deprem de böyle geçti @Sistemci5534 abim..
Ben hissetmedim ama arkadaşlardan epey heyecanlı anlatımlar geldi..Şimdilik sanki bir kayıp olmadan atlatıldı gibi hocam. -
- Resmi Gönderi
AEGEAN SEA (38.810026.4400)
2017.06.22, 05.48.52 TSİ
Büyüklük4.9
Derinlik:15.6 km -
- Resmi Gönderi
Sallanmaya devam
Ege Denizi'nde bu sabah saat 07.12'de 3.8 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. -