Peki Okyanus canlıları, okyanus dibi, köşesi, kenarı ?
O etkiyi yaratan paylayıcı neler yapmıştır neler.
Ah abi düşünmedim mi sanıyosun çok hayvan telef olmuştur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPeki Okyanus canlıları, okyanus dibi, köşesi, kenarı ?
O etkiyi yaratan paylayıcı neler yapmıştır neler.
Ah abi düşünmedim mi sanıyosun çok hayvan telef olmuştur
Bu adam kimdir ?
Bu adam kimdir ?
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Baktım internetten şu çıktı
İngilizceden çevrilmiştir-Ronald Karel deprem bulutlarının varlığı konusunda bir Türk / Fransız otoritesidir. İyonize deprem bulutlarının varlığını başarıyla kanıtlamış ve kanıtlamış dünyadaki tek araştırmacıdır. Halen NASA Ames Araştırma Parkı'nda GeoCosmo Merkezi Küresel Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
Maslak Ayazağa Seyrantepe gibi yerlerin zemini sağlam diye biliyorum
Doğruymuş ve diğerleri
Sahil kesimlerinin zeminleri kötü beyoğlu yazmış karaköyde zemin su bildiğiniz anadolu yakası daha sağlam zemin olarak
Ahmet yakutu takip edin
Sahil kesimlerinin zeminleri kötü beyoğlu yazmış karaköyde zemin su bildiğiniz anadolu yakası daha sağlam zemin olarak
Beoyglunun kıyıdan uzak kesimleri diye biliyorum bende
Deprem 5.5 Akdeniz
Sinan abi senden 1 hafta boyunca her gün deniz suyu sıcaklığını atmani rica ediyorum
Sinan abi senden 1 hafta boyunca her gün deniz suyu sıcaklığını atmani rica ediyorum
Deniz suyu sıcaklığı ile depremi bağlamak yanlış olur haberin olsun gaz araştırmaları yapılması lazım buda bize 1000 beden büyük gelir
Akdeniz maşallah