- Resmi Gönderi
Şu an lisede coğrafya dersinde veriliyor oda bir konu olarak yani 1-2 ay görüyorsun hop bitti.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu an lisede coğrafya dersinde veriliyor oda bir konu olarak yani 1-2 ay görüyorsun hop bitti.
Şu an lisede coğrafya dersinde veriliyor oda bir konu olarak yani 1-2 ay görüyorsun hop bitti.
2012 yılında gördüm sanırım en son yanlış olmasın tam hatırlamıyorum o zamanda lise 2 de olmam lazım.
kardeşim 12. sınıf görmediğini söyledi bana.
2012 yılında gördüm sanırım en son yanlış olmasın tam hatırlamıyorum o zamanda lise 2 de olmam lazım.
kardeşim 12. sınıf görmediğini söyledi bana.
10.sınıf müfredatında var
bir 3 4 gün daha buralardayım pazartesi yada salı günü donmem gerekiyor. o zamana kadar sorularınızı cevaplamaya çalışıcam
Gaz kokuları baya arttı çoğu yerde doğalgaz boruları patlamış sanırım kokudan geçilmiyor.
Gaz kokuları baya arttı çoğu yerde doğalgaz boruları patlamış sanırım kokudan geçilmiyor.
Konumuz neresi şimdi
Konumuz neresi şimdi
Hatay Belen abi
Bu çok korkutucu. Dikkat et kendine,başına bir sey gelmez inşallah
Bu çok korkutucu. Dikkat et kendine,başına bir sey gelmez inşallah
Yok reisim eyvaALLAH sağolasın arabanın içinde kalanlar için 30 35 dakikada bir camları açıp hava almaları söylendi
Hatay Belen abi
Doğal gaz kokusu ilginç
Çadırlara yerleştirilen insanların kronik rahatsızlığı bulunuyor fakat hiçbirine ilaç yardımı sağlanmıyor şuan buda büyük sorun
eczanelere bilmem ne kodu ile gidip alabiliyorsunuz ilacı ama engelli vatandaşlar var eczanelere erişim sağlayamıyorlar şimdi birşey yapacaklar
o haberi bekliyoruz.
Çadırlara yerleştirilen insanların kronik rahatsızlığı bulunuyor fakat hiçbirine ilaç yardımı sağlanmıyor şuan buda büyük sorun
eczanelere bilmem ne kodu ile gidip alabiliyorsunuz ilacı ama engelli vatandaşlar var eczanelere erişim sağlayamıyorlar şimdi birşey yapacaklar
o haberi bekliyoruz.
Yemek yardimi yeterlidir insallah. Ulaşıyor mu yardımlar. en son yollardan dolayı sıkıntılar vardı
Deprem bölgesinden Oğuzhan Uğur: Twitter yavaslatilmasi bizim arama kurtarma gücümüzü %70 azalttı
Evrim Ağacında alanlarında uzman bilim insanların yayınları var bir kaç ortak kanal yayın yapıyor. Şuandan itibaren 20 25 dakika geri sararsanız japonya'nın 1925 yılından bugüne ne yaptığı depremlerde ne gibi hasar ve can kaybı olduğu konu ediniliyor(yayın içerisinde bir çok farklı konu var bu dediğim 25 dakika kadar geri sardığınızda)
Yemek yardimi yeterlidir insallah. Ulaşıyor mu yardımlar. en son yollardan dolayı sıkıntılar vardı
Tırlar yağmalanmış yollar kapalı gelenler geliyor ama herkese yetecek kadar yok tırları bekliyor insanlar.