- Resmi Gönderi
havalarinsesi.com/attachment/7100/
AFAD 4.8, Kandilli 5.1 diyor.
Kandilli'nin çözümünü daha doğru buluyorum çünkü yine geniş bir alanda ve etkili hissedildi.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhavalarinsesi.com/attachment/7100/
AFAD 4.8, Kandilli 5.1 diyor.
Kandilli'nin çözümünü daha doğru buluyorum çünkü yine geniş bir alanda ve etkili hissedildi.
CAN bakın bir hokkabaz daha meydana çıktı :d
Hocam depremin işaret vermesi anormal bir şey değil. Çok büyük yatırımlar yapılarak büyük depremlerin öncesinde verdiği belirtiler belirlenebilir fakat elektromanyetik değişimler bu anomalilerden sadece biri. Sadece bu veriye bakılarak ancak Dyson gibi tahmin yapılır, doğruluğu düşük olur.
Bu sefer İstanbul hissetmedi
Prof Dr Şükrü Ersoy: Aktivitenin kuzeye doğru kayıp Gelenbe Fay zonunu etkilemesinden endişe ediyorum.
CAN hocam şuan ntv de karakurt mahallesi muhtarı bu depremi diğer depreme göre daha çok hissettik dedi bunun sebebi nedir derinlik farkı mı
CAN hocam şuan karakurt mahallesi muhtarı bu depremi diğer depreme göre daha çok hissettik dedi bunun sebebi nedir derinlik farkı mı
Derinlik, ivmelenme, enerji aktarımının yönü gibi bir çok faktör var.
Ayrıca bu depremin merkezine öncekine göre daha yakın oturuyor olabilir.
Deprem dile gelse der ki;
İnsan , sen ne acayip bir varlıksın?
Ben doğal bir olayım ve varım. Artık benim geleceğimi de aşağı yukarı biliyorsun. Ben olmazsam şu yeryüzü patlardı. Ben düdüklü tencerenin düdüğüyüm. Allah yeryüzünün stresi patlamasın diye, dünyanın bazı yerlerine düdük koydu. Sen yeryüzüne misafir olmadan önce de böyleydi. Sen Âllahın òzel misafirisin. Allah sana kanun koyduğu gibi yeryüzüne ve malzemeye de kanun koydu. Yeryüzü de, malzemeler de kendi dinamiği ve aklı içinde çalışıyor. Sen neden bu kanuna uygun davranmıyorsun, uygun malzemeyle ev yapmıyorsun ?
Bil ki ; depremin kendisi kaos değil kozmostur(evren).
Deprem kaos oluyorsa bu senin yüzündendir.
CAN yani ?
CAN yani ?
Yani daha büyük bir aktivite doğurabilir. Artçıların ve mikrodepremlerin konumları önemli önümüzdeki günlerde.
Büyüklük | 4.1 (Mw) | |
---|---|---|
Yer | Manisa - Kirkagaç | |
Tarih | 28/01/2020 - 17:53:51 (TS) | |
Enlem | 39.0831 (K) | |
Boylam | 27.8295 (D) | |
Derinlik | 7.00 (KM) |
5.4 geçmiş olsun
CAN hocam bu başka yer nasıl değerlendiriyorsunuz