bu arada 2045 çok geç neden geç çünkü enerji eğer 2045 e kalırsa istanbulda en az 9 şiddetinde deprem enerisi ortaya çıkar yada 2 şiddettinde bir deprem olur yani
ya ozamana kadar enerji toplar yada enerjisi tümüyle yok olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu arada 2045 çok geç neden geç çünkü enerji eğer 2045 e kalırsa istanbulda en az 9 şiddetinde deprem enerisi ortaya çıkar yada 2 şiddettinde bir deprem olur yani
bu arada 2045 çok geç neden geç çünkü enerji eğer 2045 e kalırsa istanbulda en az 9 şiddetinde deprem enerisi ortaya çıkar yada 2 şiddettinde bir deprem olur yani
Şuan Marmara Denizindeki Fayların son verilere göre EN FAZLA 5-10 senelik sınırı kaldı.
An itibariyle 7'lik deprem üretecek enerji mevcut bile.
Ayrıca İstanbul'daki fayların en büyük deprem kapasitesi 7.6, daha büyük deprem üretemezler.
Şuan Marmara Denizindeki Fayların son verilere göre EN FAZLA 5-10 senelik sınırı kaldı.
An itibariyle 7'lik deprem üretecek enerji mevcut bile.
Ayrıca İstanbul'daki fayların en büyük deprem kapasitesi 7.6, daha büyük deprem üretemezler.
yani saten 2045 başka bir deprem olabilir ama şuanlık 2030 a kadar bir deprem mevcut maalesef
ve eğer önlemler alınmazsa can kaybı çok yüksek olucak
TÜRKİYE 8 den büyük deprem yok geçmişinde 9 ne?
TÜRKİYE 8 den büyük deprem yok geçmişinde 9 ne?
Bak eren geçmiş önemli değil bir enerjji ortaya çıkar 9 şiddetinden bile yüksek bir deprem meydana gelir
Allah isterse olur
Bak eren geçmiş önemli değil bir enerjji ortaya çıkar 9 şiddetinden bile yüksek bir deprem meydana gelir
Allah isterse olur
Allah isterse uzmanların beklediği depremde olmaz :D
Allah isterse olur
Allah korusun
Büyük rakam ve bu olabilir mi? Soru işareti
Allah korusun
Büyük rakam ve bu olabilir mi? Soru işareti
abi beklemem ama eğer 2045 e kadar bu deprem olmazsa olur gibime geliyor
havalarinsesi.com/attachment/7186/
Açıklayacak olursam, depremler çok sıkıntılı bir segment üzerinde meydana geliyor.
Akdeniz'de 8 ve üzeri deprem riskinden bahsetmiştik.
Geçen şener üşümezsoy hocayı dinlemiştim gerçi anlamadım ama sürekli yabancı bilim adamlardan bahsetti bir kaç videosunu da izlemiştim marmara da 6,5 depremin üsütünü beklemiyorum diyordu
Geçen şener üşümezsoy hocayı dinlemiştim gerçi anlamadım ama sürekli yabancı bilim adamlardan bahsetti bir kaç videosunu da izlemiştim marmara da 6,5 depremin üsütünü beklemiyorum diyordu
Mağaradan kalma veriler ve fazla iyimser, fazla iddialı.
DEPREM
AKDENIZ
30.01.2020, 14:21:34 TS
Büyüklük: 5.8
Derinlik: 5.0 km
Kandilli
havalarinsesi.com/attachment/7237/
Derinliği bayağı az vermiş.