Derinlik hep 7.00
Anlık Deprem Bildirimleri
-
-
Bu depremler normal deprem fırtınaları arkadaşlar. Olabilir paniğe gerek yok.
Eğer bu depremler 2-3 gün sürerse ozaman bi 4.1 ila 5.9 arasında bir deprem bekleyin derim.
-
Benim korktuğun Tokat'ta bu aralar hiç deprem olmuyor. Olmaması daha iyi ama ben 8 yaşlarımda yanlış hatırlamıyorsam her yıl içinde en az 1 kez sallanırdık
-
-
Benim korktuğun Tokat'ta bu aralar hiç deprem olmuyor. Olmaması daha iyi ama ben 8 yaşlarımda yanlış hatırlamıyorsam her yıl içinde en az 1 kez sallanırdık
Kuzey anadolu fayı oralardan geçiyor. Uyuyor şuanda o fay, uyanma ihtimaline karşı tedbiri elden bırakmayın.
-
Derinlik çok az. İyi sallamistir.
-
Kuzey anadolu fayı oralardan geçiyor. Uyuyor şuanda o fay, uyanma ihtimaline karşı tedbiri elden bırakmayın.
Evet işte uyuyan kuzey Anadolu fay hattından korkuyorum. Normalde böyle sessiz olmazdı.
-
Evet işte uyuyan kuzey Anadolu fay hattından korkmuyorum. Normalde böyle sessiz olmazdı.
Dediğim gibi, sen yinede deprem çantanı hazır tut. Kaçıncı kattasın ?
-
Dediğim gibi, sen yinede deprem çantanı hazır tut. Kaçıncı kattasın ?
İyi ki de en üst katta oturmuyorum diyorum en alt kattayiz sadece altımızda 2 katlı dükkan var. Yani 3. Kattayiz denilebilir
-
- Resmi Gönderi
Kuzey Anadolu fayı Marmara bölümünde büyük deprem riski var fakat yakın zaman içinde büyük bir deprem ben beklemiyorum 5.6 gibi olursa bu yazdığım kesin bir bulgu değildir görüş bu yazdığımı hiç bir yerde hiç bir yazıya uyarlama yapmayın
-
-
Sizce İstanbul'da Şili deki 9.5 deprem olsa nolur
-
- Resmi Gönderi
İstanbul ya da Marmara Bölgesi diye bir yer kalmaz. Ülke bağımsızlığını kaybedip himaye altına girer.
-
- Resmi Gönderi
Birkaç bin kişi şanslı ise kurtulur
-
- Resmi Gönderi
bence esenyurt 12 hatta 15 olsun hergün dua ediyıorum.
-