- Resmi Gönderi
Aleyküm selam, selam verenlere hayırlı günler diliyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAleyküm selam, selam verenlere hayırlı günler diliyorum.
selamın aleyküm önümüz de güzel model takibi yapacağımız günler var herkese şimdi uykusuz geceler diliyorum.
Aleykumselam, hayırlı günler abiler
O günleri inşaallah bir daha yaşamayalım..
Kardeş ülkeden gelen kardeşimizi de UNUTMAYALIM
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı akşamlar.
Hayırlı akşamlar
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Aleyküm selam hocam hayırlı sabahlar hayırlı günler bütün sistemlerin bize geldiği bir gün olsun hocam
Hayırlı sabahlar herkese öğle güncellemesine bakalım nasıl olacak
Aleykumselam hayırlı günler
Aleyküm selam hocam hayırlı sabahlar hayırlı günler bütün sistemlerin bize geldiği bir gün olsun hocam
İnşaallah
Hayırlı sabahlar herkese öğle güncellemesine bakalım nasıl olacak
Hayırlısı olsun,en iyisi olsun
selamlar arkadaslar son 1 haftadir bir takim rahatsizliklarim oldu arada arada bakmaya calisiyorum. buralardayim.
selamlar arkadaslar son 1 haftadir bir takim rahatsizliklarim oldu arada arada bakmaya calisiyorum. buralardayim.
Geçmiş olsun abi
Geçmiş olsun abim..
he birde hazir olun onumuzdeki gunlerde olusabilecek durumlara. endeks le yada bir takim cetveller ile olculemeyecek fazla kaotik durumlarda aniden gelisen sert vurkac sistemleri alabiliyoruz. bunlar dar alanlarda cok sert olan acikcasi benim en sevdigim aksiyonlar oluyor. patern buna elverisli fakat modellerde ongemiyor tahmini yapilamayan surpizler bunlar. tahminci donduran sistemi diyorum ben bunlara onumuzdeki 72 saat takipteyim. olumlu gelismeler olursa aktaracagim.
Hayırlı akşamlar herkese,buyrun