GFS model sonu resmen afrika demiş dalga geçerek
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Tepki türlerinden komik tepkisini tamamen kaldırdım neden kaldırdın demezsiniz .
-
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Tepki türlerinden komik tepkisini tamamen kaldırdım neden kaldırdın demezsiniz .
Hayırlı akşamlar olsun abim iyi yapmışsın
-
Sinan abi senin takip ettiğin diyagram ne durumda acaba
-
- Resmi Gönderi
Sinan abi senin takip ettiğin diyagram ne durumda acaba
O tamam onu geç hergün atmak zorunda değiliz sisteme odaklan sakin sakin takip
-
Herkese hayırlı sabahlar siteye kaç gündür erişemiyorum ve şu an vpnle eriştim. Sitede bir hata mı var yoksa ben de mi sorun var acaba. 2-3 gündür bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyor.
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı sabahlar siteye kaç gündür erişemiyorum ve şu an vpnle eriştim. Sitede bir hata mı var yoksa ben de mi sorun var acaba. 2-3 gündür bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyor.
Bizde bir sorun vardı
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar
-
Bizde bir sorun vardı
Tamamdır şu an hallolmuş giriş yapabildim
-
Hayırlı günler
-
Ocak ayı kıyı bölgelere kar için kapandı. Şubat ayına kaldık.
-
850 hpa'da +0 -4 arası soğuklar girmese kışa dair hiç bir belirti olmayacak. O kadar sınırdayız.
-
Herkesin içi kararmış bir kaç güncelleme bir şeyler göründe kendinize gelin bari .
Abi ben son güne kadar beklicem 👌
-
Abi ben son güne kadar beklicem 👌
Benim bir yanım hiçbir şey olmaycak boş ver bakma diyor, ama diğer tarafım da ne olur ne olmaz son zamana kadar takip et bir şeyler olacak diyor bakalım ne tarafım haklı çıkacak
-
Benim bir yanım hiçbir şey olmaycak boş ver bakma diyor, ama diğer tarafım da ne olur ne olmaz son zamana kadar takip et bir şeyler olacak diyor bakalım ne tarafım haklı çıkacak
Son 1 haftadır meteoroloji takip etmek için değil, buradaki güzel insanlarla ufak tefek paylaşımlarım olsun diye giriyorum foruma
-