Vesvese etme kendine yusuf duymazdan gel
Ben önceden de bu tarz sesler duyuyordum hatta Bi keresinde ben yastığı başıma koyarken gecenin Bi saatinde yerinden fırladı duvara sekip halının ortasına geldi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVesvese etme kendine yusuf duymazdan gel
Ben önceden de bu tarz sesler duyuyordum hatta Bi keresinde ben yastığı başıma koyarken gecenin Bi saatinde yerinden fırladı duvara sekip halının ortasına geldi
mehmet civan sanal alemin kralı 😎 hoşgeldin abi nerelerdesin.
Filmin son yarım saatinde beynim artık durmuştu ve hicbirsey anlayamamıştım bir an kendi kendime boşa mı izledim bu filmi bu senaryo böylemi bitmeliydi diye sormuştum
Çok gizemli bir film. Son sahnelerinde baya beynim yanmıştı. 3-4 defa izledim sanırım. Her seferinde baska bi sey çıkarıyorsun filmden. Zindan adasi izlemediysen izle onu fa eren. Bunun kadar var o da
En son “Jurassic World : Yıkılmış Krallık” izledim
Bu yoruma pasta atmayın :D
Çok tavsiye verebilecek birisi değilim, pek bilmiyorum durumunu belki yardımıcı olabilecek başka kişiler vardır sana
4 sayfa ne zaman yazdınız ki ?
Böyle giderse işimiz zor yav..
Sinan başkan pasta etmişsin emojilere beğen ek diye basarız pasta çıkar yav ..
Her yer pasta tifan doldu
Bugüne özel oldu abi
🎂🎂🎂
Çok gizemli bir film. Son sahnelerinde baya beynim yanmıştı. 3-4 defa izledim sanırım. Her seferinde baska bi sey çıkarıyorsun filmden. Zindan adasi izlemediysen izle onu fa eren. Bunun kadar var o da
Ben akıcı film severim abi her sahnesi aksiyon olmasın veya full diyalog olmasın aristotelesin altın orta kuralı gibi diyeyim 😅
İyi taktik hee, 8 tane pasta almışsın doya doya ye bakalım
Maşallah forum coştu 💥😅
Bu yoruma pasta atın desem kimse atmaz bence 🙄
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu danslara fena aşık oluyorum ben ya 😃
İyi taktik hee, 8 tane pasta almışsın doya doya ye bakalım
8 tanesini yersem şeker komasına girerim :coksıcak: