Whisper abinin gençliğinden 😆
Bir yerden tanıdık geliyor 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper abinin gençliğinden 😆
Gelmesin sakın 🙂
Gelmesin sakın 🙂
Pardon ya karıştırmışım 😂
Bu sistem böyle gelirse,Ondan sonra Saadet hanima çok iş düşecek. malum, çok soğuk olucak onun için Saadet in paylastigi, sıcak model paylaşımlarina ihtiyaç duyacagiz.
haydi bakalım kaldi 3 saat 3 saat sonra kovanlar dolsun mermi atisi yapacagiz. AZOR BEYLE BERABER tabiki
haydi bakalım kaldi 3 saat 3 saat sonra kovanlar dolsun mermi atisi yapacagiz. AZOR BEYLE BERABER tabiki
Hareketi saatler olunca kısa zaman paylaşımı gerek yoksa 24 saat ara ile paylaşmak iyi olur .
Hareketi saatler olunca kısa zaman paylaşımı gerek yoksa 24 saat ara ile paylaşmak iyi olur .
Hocam sabah bende oyle demiştim 24 saate bir aticam akşam guncellemesini
Bu sistem böyle gelirse,Ondan sonra Saadet hanima çok iş düşecek. malum, çok soğuk olucak onun için Saadet in paylastigi, sıcak model paylaşımlarina ihtiyaç duyacagiz.
Sizin böyle düşünmeniz sebebi kimse paylaşım yapmazken benim yapmam.Ben sistemin daha başı görünürken paylaşım yapıyorum e haliyle sistem çok oynuyor. Ben yoruyorum, siz yakalıyorsunuz 😂😂
Formula 1 nefes kesen yarış var 1. Son turlara kaldı hadi verstappen
Sizin böyle düşünmeniz sebebi kimse paylaşım yapmazken benim yapmam.Ben sistemin daha başı görünürken paylaşım yapıyorum e haliyle sistem çok oynuyor. Ben yoruyorum, siz yakalıyorsunuz 😂😂
Güzel bir bahane bulmuşsun tebrik ederim
Dedim Mustafa’yı görünce Whisper hocam bana niye hoş geldin diyor sonradan çözdüm olayı
Cok naz yapıyor o yukarıdaki morlar önü boş bodoslama girmesi gerek bu güncellemede indiricem bak görün 🤪😉
O morların inebilmesi için azorun önündeki ve yanındaki parazit ablerin çekilip azorun iskandinavyaya kadar çıkabilmesi gerek.
Efsane yarış efsane şampiyonluk
Bravo VERSTAPPEN
Whisper Teşekkürler, Hoşbuldum