hayırlı sabahlar
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
gunaydin. gunesli bir pazartesiden selamlar
-
- Resmi Gönderi
biz insanoglu cok garibiz. duygu durumumuz beklenti ve sartlandirmalarimiza gore degisiyor. dun kar beklentisi icerisinde oldugum icin gunes her ciktiginda inanin rahatsiz oluyordum. arkadasmimi uyandirdim erkenden isi gucu biraktik golyazi kemalpasa tarafina kactik bugun gunesli bir hava beklentisinde oldugum icin gunes inanilmaz mutlu ediyor.
bu arada guzel resim ve videolar var ama daha alamadim resimleri. -
Hayırlı günlerr. Keyifleriniz nasıl? 🌸
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günlerr. Keyifleriniz nasıl? 🌸
Hayırlı günler, şükür şimdilik Yuvarlanmaya devam..Sizlerde iyiyseniz işimiz denktir..
-
Gün batımında güneş vururken yağan kar
-
Herkese hayırlı akşamlar
-
- Resmi Gönderi
Herkese hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar
-
Kuşku ve şüphe duygularından sonra ellerimin ve ayaklarımın buz gibi olması normal mi? oda sıcacık,içime bir kuşku girsin üşümeye başlıyorum.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese..
Kuşku ve şüphe duygularından sonra ellerimin ve ayaklarımın buz gibi olması normal mi? oda sıcacık,içime bir kuşku girsin üşümeye başlıyorum.
Normaldir sanırım,oda zihin oyunu olabilir.
-
Biz nasıl bir mart ayına şahit oluyoruz bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var sen gözümde ayrı bir efsanesin 2022 kışı
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
😃😃😃😃😃
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -