- Resmi Gönderi
Hayırlı sabahlar herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayırlı sabahlar herkese
Günaydınlar herkese, hayırlı günleriniz olsun.
Afyon'da hava kapalı az olsada sabah bir yağmur ciseledi.Yakin zirvelerde hala az kar var
gunaydinlar efendim...
Günaydın herkese
Hayırlı Sabahlar
Günaydınlar, hayırlı sabahlar herkese.
Kar lazımsa dolaplık hala var masaallah Afyon'da
Arkadaşlar hayırlı akşamlar nisan ve Mayıs ayı yağışlı geçecekmi Konya bölgesi için kışımız güzeldi bol kar yağdı tabi nasıl geçicini kimse bilemez ama tahmin edilebilir yetkili arkadaşlar cvplarsa çok sevinirim çiftçilikle uğraşıyorum Kıraç araziye bu yıl Aycekirdegi ekicem normalde suluk yerlere ekilir ama malum bu yıl sıkıntı olucak gibi görünüyo savaştan dolayı boş bırakmayım dedim tarlayı yani bizler için ekicem
Arkadaşlar hayırlı akşamlar nisan ve Mayıs ayı yağışlı geçecekmi Konya bölgesi için kışımız güzeldi bol kar yağdı tabi nasıl geçicini kimse bilemez ama tahmin edilebilir yetkili arkadaşlar cvplarsa çok sevinirim çiftçilikle uğraşıyorum Kıraç araziye bu yıl Aycekirdegi ekicem normalde suluk yerlere ekilir ama malum bu yıl sıkıntı olucak gibi görünüyo savaştan dolayı boş bırakmayım dedim tarlayı yani bizler için ekicem
Hayırlı akşamlar Serkan hocam..
Müsait olan bir göz atar yazar kısa zamanda inşaallah
Denizlerimiz soğuk oldugundan bu sene kurak bir ilkbahar yaşama ihtimalimiz daha yüksek gibi
Hayırlı akşamlar herkese
Hayırlı akşamlar 🌸
Hayırlı akşamlar olsun..
Birazda zenginlikten dem vuralım..Bayrama kadar herkesin masrafları benden
Eskilerden biraz para cümbüşü atayım..
Bozuk parada fazlaca var ama bulmam lazım
Hayırlı akşamlar olsun..
Birazda zenginlikten dem vuralım..Bayrama kadar herkesin masrafları benden
Eskilerden biraz para cümbüşü atayım..
Bozuk parada fazlaca var ama bulmam lazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Dayı o üstteki "beş yüz bin'i" alabilir miyim 😂
Dayı o üstteki "beş yüz bin'i" alabilir miyim 😂
Bir milyonu da ben alırsam çok iyi olur 😂
Bir milyonu da ben alırsam çok iyi olur 😂
Oha onu hiç fark etmedim 😂😂