- Resmi Gönderi
ALLAH kabul etsin Hayırlı Akşamlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturALLAH kabul etsin Hayırlı Akşamlar
Günaydın hayırlı sabahlar. mustafa28 yeni yaşın kutlu olsun kardeşim. Nice yaşlara inşallah
Teşekkürler abim biraz geç gördüm ama olsun
İyi akşamlar. Sepserin bir pazartesi akşamı yaşıyoruz. Ayrıca gece yağış olsa tadından yenmez ki zaten gece yarısı burayada uğrayacak deniliyor. Yağsın bakalım
Hayırlı geceler herkese..
Buda bendeki güvercinlerin yumurtası ,sadece 5 günlük ve can düşmüş damarlanmis yumurta."Canlıyım ve 13-14 güne Dünya'ya gelecegim "der..
Hayırlı geceler
Serin bir akşam
Serin bir akşam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Serin değil soğuk bence..
Hayırlı geceler herkese ...
selamlar arkadaslar
selamlar arkadaslar
Aleykumselam, hoşgeldin
Merhaba bu işi iyi bilen kişiler cevaplarsa sevinirim.
Perşembe günü oraj görülecek biliyorum ancak kuvveti ne denli bilmem hangi renkte kütleler görürüz. Daha önemlisi Kocaelinin doğusu oraj konusunda şanslı mı
Perşembe günü oraj görülecek biliyorum ancak kuvveti ne denli bilmem hangi renkte kütleler görürüz. Daha önemlisi Kocaelinin doğusu oraj konusunda şanslı mı
Konuya alalım da alıntı olarak,burada kaynamasin Yusuf
Yusuf hocam hikayeyi devam ettirecek misin çok sarıyordu
Yusuf hocam hikayeyi devam ettirecek misin çok sarıyordu
Öncelikle hoca sayılmam ben. Sıradan bir insanım kardeşim ama saolasın hitabın için. Maalesef bıraktım bu işleri. Daha çok kendi çapımda sözler oluşturmayı planlıyorum artık. Tabii Sinan abinin izni olursa