1929 da -24 girmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
alıntı yaptım bilemiyorum. olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur1929 da -24 girmiş olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
alıntı yaptım bilemiyorum. olabilir
Selamünaleyküm hayırlı geceler-24 gördüm kendime geldim
Aleykumselam, hayırlı geceler
Yusuf_341 hoşgeldin.. Epeydir gözükmüyordun , kullandığın nickin şifresini mi unuttun ?
Onu özel sohbetten atalım sana eğer öyleyse..Bu yeni nicke onay verdim.
Yine bu nick ile yazarsın, şifreni alırsın.Eski nickinle devam edersin.iletisim bu nick ile yapalım.
Bu en son kullandığın
ilginç gerçekten.. adam öldü gitti yakışıklılığ ıkaldı dillerde.
Çok eskiden bir TV programında konuşan tanınmış jüri üyesi şuna benzer bir laf etmişti"bir resim geldi önümüze,bizler hayret ettik.. Böyle bir şey olamaz dedik"diye yakışıklılığından bahsetmişti.
Uzun bir söyleşi idi ,bulursam atarım video veya yazısını.
Ben sevmem o ayrı mesele,ama yakışıklılık konusunda "yiğidi öldür, hakkını yeme" burada hayata geçer.Gercekten boy,pos, yakışıklılık 10 numaraydı
yahu sabah sabah tarik akan filmi seyrettirdiniz bana..
gunaydinlar
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı sabahlar
yahu sabah sabah tarik akan filmi seyrettirdiniz bana..
gunaydinlar
Damat Ferit
GFS güncellemesine baktımda o sıcak akım ne öyle eğer o sıcak akımın ardından serin bir akım gelirse çok sıkıntılı hava olayları olabilir
😁😁 çatlıyor
Yusuf_341 hoşgeldin.. Epeydir gözükmüyordun , kullandığın nickin şifresini mi unuttun ?
Onu özel sohbetten atalım sana eğer öyleyse..Bu yeni nicke onay verdim.
Yine bu nick ile yazarsın, şifreni alırsın.Eski nickinle devam edersin.iletisim bu nick ile yapalım.
Bu en son kullandığın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Evet abi nickimin şifresini unuttum maalesef aylardır giremiyordum. Yeni hesap açmayı denedim sistem eposta onaylaması istedi mail yolladı ona rağmen onay maili gelmiyordu. Yine hesap açmayı denedim bu sefer onay istemedi. Dönebildim çok şükür. Eski hesabımın şifresini değiştirip bana özelden paylaşırsan sevinirim
Evet abi nickimin şifresini unuttum maalesef aylardır giremiyordum. Yeni hesap açmayı denedim sistem eposta onaylaması istedi mail yolladı ona rağmen onay maili gelmiyordu. Yine hesap açmayı denedim bu sefer onay istemedi. Dönebildim çok şükür. Eski hesabımın şifresini değiştirip bana özelden paylaşırsan sevinirim
Onu bilmem de yeni şifre ile sana atayım özel sohbetten Yusuf
Yusuf_341 özel sohbete bakiver
Biraz değişti şekil şema ama yine profiline tıkla üstte bu şekilde görünüyor artık
Yusuf_341 özel sohbete bakiver
Biraz değişti şekil şema ama yine profiline tıkla üstte bu şekilde görünüyor artık
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Tamamdır abim eski hesabıma kavuşabildim yardımın için teşekkür ederim
Bu arada tuşların yeri değişmiş daha hoş görünüyor site.