- Resmi Gönderi
Tamamdır abim eski hesabıma kavuşabildim yardımın için teşekkür ederim
Tekrar hoşgeldin
Bu arada tuşların yeri değişmiş daha hoş görünüyor site.
Güzel oldu Yusuf
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTamamdır abim eski hesabıma kavuşabildim yardımın için teşekkür ederim
Tekrar hoşgeldin
Bu arada tuşların yeri değişmiş daha hoş görünüyor site.
Güzel oldu Yusuf
Konumum oraj konusunda çok kötü yaz mevsimi başladı başlayayım, ufak sarı kütlelerden başka bir yağış kütlesi yakalayamadım. Bir keresinde gölcüğün batısını kırmızı kütleler etkilemişti bende gölcüğün doğusunda oturan biri olarak sadece gökgürültüsü ve şimşeklerle yetindim.
Konumum oraj konusunda çok kötü yaz mevsimi başladı başlayayım, ufak sarı kütlelerden başka bir yağış kütlesi yakalayamadım. Bir keresinde gölcüğün batısını kırmızı kütleler etkilemişti bende gölcüğün doğusunda oturan biri olarak sadece gökgürültüsü ve şimşeklerle yetindim.
siteye gelmezsen olmaz tabi.
geldigine gore bu ay ciksin dolunay-son dordun arasi gelir yagislar
hosgeldin.
selamlar arkadaslar hayirli aksamlar. bugun bursada hatri sayilir bir sicaklik var. bunaltici
selamlar arkadaslar hayirli aksamlar. bugun bursada hatri sayilir bir sicaklik var. bunaltici
Aleykümselam hayırlı akşamlar sıcakta iyidir
Aleykumselam, hayırlı akşamlar.
19 derece ve yine ilerleyen saatlerde 11 lere kadar düşüyor.Her zaman dediğim gibi, gündüz 35 de olsa gece yarı yarıya düşüyor.
11-15 arası devam ediyor
Aleykümselam hayırlı akşamlar sıcakta iyidir
Hayırlı akşamlar başkan..
sıcak mı?
Aleykumselam, hayırlı akşamlar.
19 derece ve yine ilerleyen saatlerde 11 lere kadar düşüyor.Her zaman dediğim gibi, gündüz 35 de olsa gece yarı yarıya düşüyor.
11-15 arası devam ediyor
olan var olmayan var öyle sürekli ulu orta yerde söyleme abi.
siteye gelmezsen olmaz tabi.
geldigine gore bu ay ciksin dolunay-son dordun arasi gelir yagislar
hosgeldin.
Hoşbulduk. Aylar boyunca siteye girebilmek için çok çabaladım bir türlü onay maili gelmiyordu.
Hayırlı akşamlar başkan..
sıcak mı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bana serin
Şükürler olsun
KDZ Ereğli Festivalinde Melek Mosso konserinden çekimlerimi paylaşmış olayım sizinle de
Bana serin
Şükürler olsun
ilikci baskan ...
oyle sicaklar gelsin ki senelik ortalamayi yakalamak icin eksi 18 ler girsin kasimda aralikta dimi sinan hocam
Herkese hayırlı akşamlar forum
Rüzgar çok sert videoya da yansımış
1:55 dk saniyeden sonrası