Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

Twıtter raydan çıkmış nereye gidiyor belli değil.

Raydan çıkan sadece malum medya değil..Top yekün raydan çıktık Samet.

Kişileri de forumda övgü veya yergi anlamında kullanmamaya özen gösterelim.

Atmışsın mesajını,paylaşım için tteşekkürler.

Yine de bende yazayım isim vermeden :)

Ocak gelmeden kış bitti,kar yok diyen de kendisiydi.

Sonra ise sistemde "şuraya bu kadar,yok oraya bilmem ne kadar yağacak"diye videoları cekende kendisi.

Amatör tahmincilerin Eren kısmet sistemi adını verdikleri sistem de cuk oturdu.

Medya amatör tahmincilerin reklamını bir kaç gün kullanınca göze battı amatör hava sevdalıları.

Biz işimize bakalım, başkaları ne der,ne demez takılmamak lazım.

Hava işi hep aldatmaya veya aldanmaya müsait bir ortamdır her zaman.

• :) iyimiş abi . (:

Valla güldüm okurken bi anda beklemediğim bir açıklama gelince abi mustada abi verdi ayarı :) ama haksız sayılmassın abi neyse artık yapacak birşey yok.

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Resmi Gönderi

SameT.

Bizlerde bil hassa ben Bünyamin Sürmelinin bu denli açıklamalarından rahatsızım artık hiçbir yerde onu takip etmişliğimde yok.

Beyfendi sosyal medyayı bırakıp ülkenin meteorolojik açıdan nasıl geliştirebilirim diye örnek davranış sergilese

Ülkemize ait bir model yok üniversite hariç

Bundan rahatsız olsun önce sonra sosyal medya ya baksın .

• SameT.

Bizlerde bil hassa ben Bünyamin Sürmelinin bu denli açıklamalarından rahatsızım artık hiçbir yerde onu takip etmişliğimde yok.

Beyfendi sosyal medyayı bırakıp ülkenin meteorolojik açıdan nasıl geliştirebilirim diye örnek davranış sergilese

Ülkemize ait bir model yok üniversite hariç

Bundan rahatsız olsun önce sonra sosyal medya ya baksın .

Sinan abi ilk defa ayrıntılı yorum yaptı ben şok

• İçimiz serinlesin biraz Efsane 90 lı yıllar dan bir temmuz ayı 1992 istanbul temmuz

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

• Herkese Hayırlı Günler Güzel Bir Kare

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Semih Ö. (12 Ağustos 2022 19:04).

• Aklım almıyor yahu bir dünya 10 yıl arayla bu kadar nasıl ısınabilir diyorum Anlamıyorum. Bu kadar ısınazmassın ya sadece 10 sene de ne yaşadın abi 50 sene sonra ne olacak bu dünya yaşanmaz. durulmaz ısınma hızıda artacak gerçekten şaşırıyorum

işin kötü tarafı 1991- 2020 yi baz almamıza rağmen hala mevsim normallerinin üstünde gidiyoruz bazı yerlerde. yani ACİL olarak birşeyler yapılmalı bence. çok acil 50 sene sonra nolcak bunun sonu ben kestiremiyorum şahsen .

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Whisper: SameT. tarafından oluşturulan bir mesaj bu mesaj ile birleştirildi. (12 Ağustos 2022 20:18).

• Ağrı istasyonu 1 yıla yakındır arızalıydı .Tekrar aktif hale geldi sonunda . Eskiden Hamur ilçesini baz alıyordu Nihayet .

AĞRI önümüzdeki 5 gün

Buda AĞRı dağı 5137 rakım sıcaklıkları Buzulları yok edici sıcakları yaşamaya kendini hazır hissediyor

Demeye kalmadı buzuldan yemeye başlamış bile .

Fotoğraf 4 Ağustos Ağrı dağı fotoların hepsi 4 ağustos tarihine ait.

Resim

Resim

Resim

Resim

• Resmi Gönderi

Herkese Hayırlı Günler Güzel Bir Kare

Semih Ö.

Görsel kimin,senin mi?

Ve neresidir?

Bence süper bir kare,yorum beğeni pek yok ama :)

Tele aldım,arka plan ettim bile

:alkıs::alkıs:

• Samsuna cididi yağış en son 26 haziranda yağmış yani yaklaşık 50 gündür yağış yok .Ağustosuda böyle kapatacaz gibi duruyor 15 inden sonra türkiye geneli ay sonuna kadar yağışsız bir döneme giriyor ( doğu karadeniz hariç )

eylüle kadar samsuna ekmek yok . totelde temmuz ve ağustosuda çok kurak geçirmiş olacak

Temmuz

Ağustos

• Resmi Gönderi

Hayırlı günler herkese..